Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EĞİtİcİ Oyuncak Yapimi Örneklerİ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana çok acil renk şekil kavramlarıyla ilgili eğitici araç örnekleri lazımm...lütfen yardımcı olursanız mutlu olurummm

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=154 bu linkide nceleyebilirsiniz.

bus

Tepki Skoru
0
ya ben mesela sayı renk kavramıyla ilgili dönme dolap yapmayı düşünüyorum.hani dönme dolapta bindiğimiz yerler var ra oralara first sakız kutularını yapıştırıcam.içlerine 1 den 10 a kadar ki sayıları kartondan kesip içine iple tutturacağım.kutulardan dönme merkezine olan bölüme her sayıya farklı renk olmak üzere elişi kağıtlarını yapıştıracağım.üzerinede sayı kadar daire veya başka bişey yapıştıracağım.10 zarfta bu renkler olacak çocuklara çektirip çektiği rengin üzerinde kaç daire olduğu sorulur.doğruysa first kutusunu açtığında cevabı görür.çok ii anlatamadım ama idare et artık.
birdebüyük bir kelebek yaparsın polar kumaştan güzel oluyo.kanatlarını geniş tut.kanatlarına geometrik şekilleri yap çocuk onları takıp çıkartabilsin.ya ya büyük bir küp yap her tarafını geometrik şekilleri çizip kes çıkar onları.kestiğin yerler boyutunda ayrı olarak küp daire falan ne yaptıysan işte,o deliklerden geçsin yalnız.anlatabildiysem ne mutlu........

Tepki Skoru
0
bebekler ve aynı tenkte önlünleri. ben renk kavramıyla ilgili eğitici oyuncak olarak onu yaptım. çokta iyi bir not aldım. kare şeklinde kestiğim mukavva parçalarına fotokopisini çektirip renklendirdiğim bebek resimlerini ve mama önlüğü resimlerini yapıştırıp üzerlerini yapışkanlı asetetla kapladım. çocuklara na ve ana renkleri hala bu kartlar yardımıyla öğretiyorum.

Tepki Skoru
0
slm domino oyunundaki şekilleri renklere göre yap öğrenciler tasları aynı renklere göre birleştiriyorlar.çok harika oluyor.

Tepki Skoru
0
artık materyallerin önemiyle ilgiliacil makale lütfeenn

Tepki Skoru
0
daha sonra atıyorum tahta bir tabakaya çilek çiz... diğer yapboz gibi parçasınada kırmızı rengin dağılmış gibi bir şeklini çiz boya... uygun aytarlamaları puzzle şeklinde kendin yapar marangoza verirsin! o sana ihtiyacın kadar parça keser sende hazırlarsın!! bahsettiğim her meyva için iki birleşik puzzle geliyor!!....

Güzel Örnke Paylaşım için Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
karıık kavramlardan oluşan tombala hazırlayabilirsin canım[/I]

eho

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde acilen minder yapmak için örneğe ihtiyacım var ve nasıl yapılır yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar banada kavram geliştirici oyuncak yapımı lazım yardımcı olursanız sevinirim bellimi olur bigünde ben size birşey i
çin yardımederim

Tepki Skoru
0
bana kavramlarla ilgili eğitici oyuncak örnkleri lazımm burda olan örnekler çok güzel ama bana birinin yönlndirme yapmadan çocuğun tek başına oynayabileceği bi oyuncak lazım lütfen yardımcı olurmusunuzzz

Tepki Skoru
0
bellek geliştirici ve egitici oyuncakların resimleri ve yapımları hakkındabilgi gönderirmisiniz bana

Tepki Skoru
0
:36_7_8:bana gruplama basamagıyla ılgılı egıtıcı oyuncak lazımmm .yardımcı olursanız sevınırım.sımdıden tesekkurler:)

Tepki Skoru
0
bide bitane büyük kelebek çizersin bunu yPbz şkLnde yapaRsın beneqLeRini çıqaRtRsnn daha snR çıqaRtLan yeRLeRe eLişi kağıtLaRıyLa ana RenqLeRi yapıŞtRRsın daha snR çıqaRttığın kağıtLaRıda yapştRdıığn eLişi kağıtLaRylA kaPLaRsınn çovuq bnLaRı yeRLşdiRR çocuğuaa Renqq qavRamını weRmiş oLuRsun inş . anLatmaq istediğimi anLamışsınızdıR anLatamadım gibi qeLioOo ama nese=)=)=)=)

Tepki Skoru
0
merhaba ben yeni katıldım lütfen renk şekil kavramı ile ilgili eğiticı oyuncak getirin

Tepki Skoru
0
ya ben bi eğitici oyuncak arıyorum aam üçboyutlu acaba bna bi cvp atabilir misnizzz

Tepki Skoru
0
Kuklalardan da 3 boyutlu eĞİtİcİ oyuncak yapabİlİrsİn .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle