Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

E-okuldan gelişim raporlarını yazdıramıyorum

Tepki Skoru
0
bütün gelişim alanlarını doldurup kaydettikten sonra yazdır kısmına tıkladığımda.rapor kodu yazan bir dosya geliyor ona tıklıyorum.bu seferde boş bir gelişim raporu çıkıyor.Sebebini bilen birisi varsa ve bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler

Tepki Skoru
0
son dakikaya sııştırılmış bi değişiklik ve biz öğretmenmler cok sıkıntı yasıyoruz idarede sanki bızım hatamızmış gibi bizi suçluyor.

benımde bi sorumvar gelişim raporları için resim istiyor m u

Tepki Skoru
0
resim konusu benim de kafama takılıyor
denemek için yazdıra tıkladığımda ve öğrenciyi seçtiğimde üstte bir resim alanı,ad soyad vb. içeren bilgi şablonu çıkıyor
bu aşamada neler yapacağız,bilen var mı?

Tepki Skoru
0
merhaba
bende raporlarla ilgili sıkıntı yaşıyorum.sisteme girdim ilk gelişim alanını seçtim ve doldurdum 300 karakteri geçmemesi lazımmış.olması gerektiği kadar yazdım ama yine de ekranda aynı yazı çıkıyo ve ben hiçbir şekilde yazdıklarımı kaydedemiyorum...sen nasıl yaptın ne yazdın bana anlatabilir misin?çok acele bilgi verirsen bende bir an önce yazmaya başlamak istiyorum...

Tepki Skoru
0
doldurmam kolay oldu 300 karakteri geçmedi yazdıklarım her öğrenciyi tek tek yazıp kaydettim.''' - gibi işaretleride kabul etmiyor uyarıları dikkatle okuyun.site ayın 4üne kadar bakımda olduğunu yazmışlar.umarım tüm sıkıntılar sadece bundandır.okul müdürleride bu konuda anlayışlı olmalı bence zaten oonlarda birşey bilmiyorlar.dediğim gibi iyiki şu internet var

Tepki Skoru
0
hocam bende gelişim raporu hiç görünmüyor müdür yetklime diyorum sizin açmanız gerekiyormuş diye ilgilenmiyorlar hocam ne yapcam

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gelişim ile ilgili yorumunuzu yazdıktan sonra sol üstte güvenlik kodu var onu her kayıt işlemi için girin sonra kaydet deyin o zaman oluyor yalnız 300 karekterden az yada çok kabul etmiyor ve sayfada 10 dk dan fazla kalıp yazdıklarınızı kayıt etmezseniz sitemden çıkıyosunuz ve tekrar sisteme girmek zorunda kalıyorsunuz.

Tepki Skoru
0
ben çoğunu tamamladım kolay oldu benim için 300 karekteri geçmemeside iyi oldu bence aam velilere verirken nasıl yapıcaz onları her öğrencininki bir kağıtta olucak şekilde ayarlıyacam ben çözümü öle buldu bu gece rahat uyurum artık çoğu gitti azı kaldı darısı başınızaaaa:)

Tepki Skoru
0
hocam bende gelişim raporu hiç görünmüyor müdür yetklime diyorum sizin açmanız gerekiyormuş diye ilgilenmiyorlar hocam ne yapcam
ilköğretim kurum işlemleri-not bilgileri-anaokulu gelişim raporu bu sıralamayı yaptığınız halde gelmiyorsa müdürünüz bazı ayarları yapmamıştır.bizim müdür yardımcısıda ilgilenmemişti bu siteden öğrendim ısrar ettim.alt kullanıcılar mı neyse öyle bir yerden girdi 2 kutucuğa işaret koydu ve sonra gelişim raporu bende göründü.malesef bazı müdürler bu konuda bilinçli değil.tavsiyem peşini bırakmayın bu işin tabi durum benim dediğim gibiyse:)

Tepki Skoru
0
bu arada ben gelişim raporlarını yazdırabiliyorum sanırım o zaman sitedeki onarımdan dolayı yazdıramamıştım.herkese kolay gelsin

Tepki Skoru
0
hocam e okula girmeye mecburmuyuz gelişim raporlarını müdür yetkilime ısrar edeyim olmazsa milli eğitime gider söylerim artık nasıl açılırsa

Tepki Skoru
0
arkadaşlar cevap...
gelişim raporunda bulunan ilgi alanı nasıl doldurulacak bilgisi olan paylaşsın lütfen.

Tepki Skoru
0
çıktısını okuldanda alabilirsiniz.ben öyle yapacağım.doldurup kaydedtmeye bakın şimdilik..galiba sizinde müdürlerinizin pek bilgisi yok bu konuda..ilgi alanları resim müzik rol oynama(drama) şarkı dans matematik vs ben böyle doldurdum

Tepki Skoru
0
sayın hocam ,kurum işlemleri,not işlemlerinden,anaokulu gelişim raporu çıkacak .öncesinde size yetki verecek,yoksa sayfayı açamazsınız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle