Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Düğünüme davetlisiniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4ağustos benim en mutlu günüm olacak inşallah.hepinizi bu mutlu günümde yanımda görmek isterdim.evleniyoooooruuuuuuum.
diyarbakırda bulunan ve bu siteye üye olan arkadaşlara duyurulur..........
Gelebilen herkes buyursun...........
ALLAH HERKESE BU GÜZELLİĞİ YAŞATSIN...

Tepki Skoru
0
mrb melısceren bende gecen ay dıyarbakırda evlendım açıkcası hiç siteye yazmak aklıma gelmedı çok özür dılerım herkesten ama sadece heyecandan eeee yıllarca bekleyınce ınsan ne yapacağını şaşırıyor sadece.canım çok mutluluklar bu hafta olsa gelırdım dıyarbakıra gıtcem ama hayırlısı günün bırınde görüşülür mutlaka tbrıkler herşey gönlünce olsun

Tepki Skoru
0
RABBİM bir yastıkta kocatsın inşallah...gelemesekte bu mutlu gününüzde tüm kalbimizle yanınızda olduğumuzu bilin...

Tepki Skoru
0
ALLAH hepinizin gönlünüze göre versin inşallah.hepiniz çok sağolun.Önemli olan varlığınızı hissetmek...
gelebilen gelemeyen hepinizin canı sağolsun.güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.umarım benim için temenni ettiklerinizin daha ötesinde güzellikler yaşarsınız.
buket83 arkadaşımlada en kısa zamanda tanışırız umarım.
ben hem çok heyecanlıyım, hemde mutluyum.darısı bu sitedeki bekarlara olsun...

Tepki Skoru
0
ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSİN İNŞL (AMİN)NUR TOPU GİBİ ÇOCUKLARINIZ OLSUN İNŞL (amin):)

Tepki Skoru
0
ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSİN İNŞL (AMİN)NUR TOPU GİBİ ÇOCUKLARINIZ OLSUN İNŞL (amin):)
canım sağol çok tatlısın. çocuklar demişsin zaten biz şimdiden planlıyoduk ama sırayla lütfen. :D birer birer olur inşallah. bizde siteden yardım isteriz çocuklarımızı büyütürken manevi destek verecek teyzeler aranıyor diye.....
ALLAH sana dileklerinden düşündüklerinden fazla güzellikler verir inşallah.....

Tepki Skoru
0
Allah mesut etsin inşallah. tüm forum ailesi olarak size mutluluklar dileriz... buket öğretmenim, size de...

Tepki Skoru
0
ALLAH mutluluklar versin inşallah canım.... bir çorumlu olarak çok uzak be canım

Tepki Skoru
0
güzel dilekleriniz için çok teşekürler.inşallah herkes mutlu evlilikler yapar.kucak dolusu sevgiler tüm yorumlarınız için..........
uzak olması önemli değil.ben sizi hissedebiliyorum.1 dakikasını ayırıp msj yazabilen herkesin varlığı bizimle beraber........
yüreğinize sağlık........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.