Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DON'T WORRY BE CHEWY

Tepki Skoru
0
sakız reklamını izlemeyeniniz yoktur sanırım..ortada bi sorun oluyor hep ve o meşhur kız ortaya çıkıp bi sakız veriyor ve ortalık düzeliyor peki bunun sorun neresinde derseniz...sorun o kızın insanlara sebepsiz yere sakız vermesi ve karşıdakininde hemen sakızı alması.biz yavrucuklarımıza tanımadığınız insanlardan hiçbir şey almayın diyoruz..yaşanmış bir olay ise bir okul öncesinde çocuklardan birinin bize tanımadıklarınızdan hiçbirşey almayın diyorsunuz ama ondan herkes neden sakız alıyor diye bir soru yöneltmesi ile yaşanmış peki buyrun sizin yorumlarınız nelerdir...

Tepki Skoru
0
saol deniz :D:D:p biz ayrıntıcı olalalımki daha güzel ve sağlıklı nesil yetiştirelim dimi :D

Tepki Skoru
0
rica ederim cicim...hersey daha duyarlı ve daha bilinçli olmak için :D:D:D

Tepki Skoru
0
açıkcası hiç bu açıdan bakmamıştım..tesekkür ederim

Tepki Skoru
0
tekrar tesekkür ederim o zaman..çünkü bizim çocukların anlamayacagını zannederek yaptıgımız ve konustugumuz,hersey,yol,su,elektrik ve hazır cevap olarak karsımıza çok çıkıyor...çok dikkatli olmamız gerekiyor..

Tepki Skoru
1
REKLEMI BEN DE SVMİYORDUM FAKAT ÇOK İNCE BİR NOKTAYI YAKALAMIŞSIN. DİKKATSİZ BİR İZLEYİCİYMİŞİM. UYARIN İÇİN, TEŞEKKÜRLER..

Tepki Skoru
0
rica ederim canım....dikkat konusunda bi parça faydam olduysa ne mutlu....

Tepki Skoru
1
Gerçektende çok teşekkürler hiç bu açıdan reklamı izlememiştim...Benim öğrencilerimde bu reklamı hiç sevmiyor...Güzel bir noktaya değinmişsin çok teşekkürler...:):):)

Tepki Skoru
0
ben de bu reklamı hiç sevmiyorum...
konuya bu açıdan hiç bakmamıştım...
ayrıntı için teşekkürler canım....

Tepki Skoru
0
ayrıntılar önemlidir çünkü herşey orda gizlidir.. teşekkür ederim paylaştığın için..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle