Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DOGUM TERCİHİ

Tepki Skoru
0
ben gülaycım dogum yaptım sezeryanla 18 nisan da şuan da oglum 1.5 yaşında 4. sınıfa geçtim

Tepki Skoru
0
arkadaşımın doğumunda yanındaydım...arkadaşım bazı sağlık nedenlerinden dolayı sezeryan doğum yaptı...3 gün hastanede kaldık...yan odadaki bayan normal doğum yaptı ve aynı gün hastaneden çıktı ayrıca elinde çocuğun çantası asansöre yetişmek için koştu...şaştım kaldım....arkadaşım zar zor yürüyebiliyordu...ama bende son ana kadar normal doğum taraftarıyım...bi aksilik olmadığı sürede.........

Tepki Skoru
0
:11:SİZCE NORMAL DOGUMMU YOKSA SEZERYAN MI NEDEN
sezeryan tabiki. öyle abarttıkları gibi zor bi operasyon değil.Ben sezeryan oldum mecburen gayet başarılı bi ameliyat geçirdim.Epidural anestezi yaptırınca ameliyat sonrası acı hissi olmuyo.

Tepki Skoru
0
ben gülaycım sezaryanla doğum yaptım şu an da okulu da bitirdim oğlum oldu 2.5 yaşında herkese anne olamanın güzelliklerini anlatmama gerek yoktur herhalde çocuk düşünen herkes bunu geçikmeden yapsın yaş ilerleyince daha zor olabilir
3 yıl sonra bir tane daha planlıyorum inşallah hayırlısı olur haa bu arada yeni adım eyes

Tepki Skoru
0
merhabalar
Bence normal doğum anne için (doğum anında biraz acılı olsada) daha sonrasında çok rahat oluyor diye düşünüyorum neden mi? çünkü ben sezeryanla doğum yaptım (mecbüren) ve hiç rahat değilim.

Tepki Skoru
0
mrb yine hamileyim ikinci olacak 7 haftalık hamileyim oglum 3.5 yaşında oldu bu arada tunceliye atandım sözleşmeli
ama yine de her şey güzel allahım sağlıklı bir çocuk daha nasip eder inşalaah bu arada doğum gerçekleşince tekrar yazarım herkesi öpüyorum by

Tepki Skoru
0
tebrikler Allah tamamına erdirsin benimde beşbuçuk aylık bi kızım var normal yaptım doğumu. çok güzel bi duygu inşallah isteyen herkeze nasip olur.

Tepki Skoru
0
ben bundan 9 ay önce sezeryanla doğum yaptım.insan doktorunu iyi seçmeli ben çok memnundum.bütün işi rast gelmesi dileğiyle.kendisi artık balıkesirde.ilk7 ay doğum şeklinden bahsetmedik ben içten içe doğumun sezeryan olmasını istiyordum her ne kadar bu kararımda ısrarcı olmasamda.sona doğru konuşunca kararı sen vereceksin ben sadece normal gitmeyen koşullarda uyarabilirim dedim.ben sezeryan istediğimi söyledim.ve son ay bebeğin iri çatımında dar olduğunu normalde istesem bunun biraz zor olacağını söyledi sezeryan oldum.hiç pişman değilim .inanmayacaksınız belki ama ben aynı gün yürüyüp günlük işlerimi yapmaya başladım.dikiş ağrıması felan olmadı bulunduğum yerin sıcaklığından dolayı arada sızlıyodu.sütümde aynı gün geldi.ama şunu unutmamak gerek bu kişiden kişiye ve vucudun yapısına göre değişiyo.ayrıca her iki doğumun artı ve eksileri var.ablamın eltisi benden bir ay önce doğum yaptı ikinci çocuğunuda normal doğurmak istedi.ve doğum anında bebek haznede kaldı dr doğumu gerçekleştirmekte zorlandı bebeğin beynine oksiyen gitmedi ve bebek felçli.hiç bir fiziksel hareketi yok.

Tepki Skoru
0
bence hiç öyle düşünmeyin benim bi tanıdığım normal doğum yaptı özel hastanede fakat altan 11 e yakın dikişle.bir iki ay yerinden kalkamadı oturamadı dikişler iltihaplandı o da sezeryan olmadığına pişman

Tepki Skoru
0
sezeryan tabiki. öyle abarttıkları gibi zor bi operasyon değil.Ben sezeryan oldum mecburen gayet başarılı bi ameliyat geçirdim.Epidural anestezi yaptırınca ameliyat sonrası acı hissi olmuyo.
benim epidural olmadı ama bende çok çok menundum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.