Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DOGUM TERCİHİ

Tepki Skoru
0
normal doğum tabiki adı bile üstünde normal yani doğal olanı ama nedense bizim ülkemizde bir sezeryandır gidiyo

Tepki Skoru
0
walla şu hayatta en çok korktuğum şey doğum yapmak:( ne bileyim korkuyorum işte..
bence normal doğum daha iyi sağlık açısından.. ama sezeryan da olması gerekiyor zaten o anlık durum için.. annenin durumu tehlikeye girerse sezeryan daha iyi tabiki de..korktuğum için sezeryanla doğum yapardım maleseeeeeefffffff :(
:36_11_13:

Tepki Skoru
1
En iyisi tabiki normal doğum ama çoğu anne adayı fazla acı çekmemek için sezaryanı tercih ediyor...Zorunlu olmadıkça normal doğumu tercih ediyorum...

Tepki Skoru
0
Allahım nasip ederse kesinlikle normal doğum...Ama şartlar farklı bir yolu gösterir tabiki o zaman fikrim değişir...
Ama tıpkı annem ve ninem gibi normal doğum yolu ile anne olmak isterim...Kısmet inşallah olur...Vay be anne olduğumuz günlerde gelecek haaa bir gün...

Tepki Skoru
0
BİRDE AGRISIZ DOGUM VAR OMURİLİK ZARINDAN İGNE YAPILIYORMUŞ ARA SINAVLARINDA DOGUM YAPACAGIM ÇOK KORKUYORUM YA INAVDA DOGURURSAM NEOLUR ACABA BENİM İÇİN DUA EDİN SINAVA DENK GELMESİN LÜTFEN DUALARINIZI BEKLİYORUM

Tepki Skoru
1
gülaycım' Alıntı:
BİRDE AGRISIZ DOGUM VAR OMURİLİK ZARINDAN İGNE YAPILIYORMUŞ  ARA SINAVLARINDA DOGUM YAPACAGIM ÇOK KORKUYORUM YA INAVDA DOGURURSAM NEOLUR ACABA BENİM İÇİN DUA EDİN SINAVA DENK GELMESİN LÜTFEN DUALARINIZI BEKLİYORUM
Canım iyi doğumlar:)Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:)

Tepki Skoru
0
ben normal doğum yaptım...ikisinin de zor yanları var ama inan en güzeli normal doğum tarifi imkansız duygular yaşıyor insan...hakkında hayırlısı olsun...doğum anında """ lailahe illa ente sübhaneke inni künti minezzalimin"""duasını bol bol oku...doğumu kolaylaştıryormuş..kazasız bir doğum diliyorum...sevgiler

Tepki Skoru
0
En güzeli ve normal olanı normal doğumdur herhalde.Allah nasip eder de bigün anne olursan nasıl olursa olsun sağlıklı olsun yeter,Rabbim herkese nasip etsin

Tepki Skoru
0
Gülaycım sana da Allah yardım etsin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,ne güzel bişeydir anne olmak dimi:)

Tepki Skoru
1
KESİNLİKLE NORMAL DOĞUM. BEN DE ÇOK KORKUYORDUM AMA YAŞAYINCA FİKRİM DEĞİŞTİ.SANCI DOĞUM BAŞLAYINCAYA KADAR SÜRÜYOR. ÜSTELİK OĞLUMUN BOYNUNA KORDON DOLANMIŞTI, ONA RAĞMEN NORMAL DOĞUM OLDU.İNSANLARI BOŞUNA KORKUTUYORLAR. DOKTORUNUZU İYİ SEÇİN. SUDAN BAHANELERLE SEZERYAN YAPIYORLAR. ONLAR DAHA FAZLA PARA ALIYORLAR AMA OLAN SİZLERE OLUYOR.
OĞLUM AMELİYAT OLDUĞUNDA 2 GÜN HASTANEDE KALDIM. ODA ARKADAŞIMIN OĞLU 7 YAŞINDA VE SEZERYAN ESNASINDA DOKTOR PİPİSİNİ KESTİĞİ İÇİN, HER YIL AMELİYAT OLUYOR. 2 AY HASTANEDE KALIYOR VE ÇOCUĞA PİPİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR. ARKADAŞLARI TATİL YAPARKEN, O TATİLİNİ HASTANE ODALARINDA, SÜREKLİ YATAKTA GEÇİRMEK ZORUNDA KALIYOR.
İYİ DÜŞÜNÜN.. SEZERYANIN KOMPLİKASYONU ÇOK ÇOK FAZLA.....

Tepki Skoru
0
ayyy çok kötü bi hata nelere kadir oluyor... bencede normal doğum en iyisi. sezeryan yapanlar doğum sonrası çok çekiyormuş... allah kısmet ederse o günleri normal yaparım diye düşünüyorum :D :D
allah bütün bebek bekleyenleri kurtarsın...

Tepki Skoru
0
ben sezeryanla doğum yaptım.kendi isteğimdi.ben normal doğum ve sezaryanla doğum yapanlara sorup iki doğumun artılarını ve eksilerini düşündüm.sezeryana karar verdim.iyikide sezeryanla olmuşum.gayet memnunum.ağır kaldırmama veya ağır işler yapmama engel olmadı.herkes bunu savunuyordu.

Tepki Skoru
0
VAKTİ SAATİ GELDİ Mİ NASIL OLSA OLACAK.KORKUYORUM DİYE KENDİNİ İYİCE KORKUTMA.HAYIRLISI OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Tepki Skoru
0
galiba çok haklısın tarlada doguran kadınları düşündükçe bizim ki çok şaçma

Tepki Skoru
0
Değerli annelerimiz artık hep işin kolay kısmını seçiyor.Ama sağlıklı olan normal doğum diye biliyorum...

Tepki Skoru
0
çook teşekkür ederim arkadaşım normal dogum yapmaya karar verdim sizi dinleyecegim dogum dan sonra nasıl geçtigini sizinle paylaşmak üzere hoşçakalın

Tepki Skoru
0
BEN BİR ERKEK OLARAK SEZERYANLA DOĞUMA KESİNLİKLE KARŞIYIM. ÇÜNKÜ BU ŞEKİLDE DOĞUM YAPANLARIN BİR SONRAKİ DOĞUMLARINI RİSKE GİRİYOR. ARVUPA DEVLETLERİNDE SEZERYANLA DOĞUM NEERDEYSE YASAKTIR AMA BENİM ÜLKEMDE ÇOK DEĞERLİ BAZI DOKTORLAR(!!!!) SEZERYANLA DOĞUMU TAVSİYE EDİYORLAR NE DEMEK BU YA? BENCE SAÇMALIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL BU. BENİM BİR TANIDIĞIM HAMİLEYDİ HASTAHANEYE DOĞUM KONTROLE GİTMİŞ DOKTOR DEMİŞ Kİ" SENİN GÜNÜN GELDİ SEZERYANLA YAPMALISIN DOĞUMUNU_ AMA NE BİR SANCI NEDE BAŞKA BİŞEY HİÇ BİŞEY YOK VE DOKTORA İTİRAZ EDİYOR BEN SEZERYANLA DOĞUM YAPMAM DİYE. DOĞUM GÜNÜN GELDİ DEDİĞİ GÜNDEN TAM 21 GÜN SONRA NORMAL DOĞUM YAPIYOR BEN KENDİLERİNİ KUTLUYORUM BU VE BENZER SÜPER DOKTORLARI(!!!!)
HOŞÇAKALIN

Tepki Skoru
0
Gülaycım allah sana güç kuvvet versin ,yardımcın olsun.Sağlıklı sıhhatli dogurmak ve büyütmek nasip etsin inşallah.
Evet arkadaşlar bizim ülkemizde maalesef normal olan dogum şekli sezaryan hali ni aldı.Benim de başımdan geçti 7 aya kadar doktorumla dogum şeklini hiç konuşmamıştım.Bir ara doktorum bana sezaryanı anlatmaya başladığında ben de kendisine ben de normal gitmtyen birşey mi var neden sezaryan diye sordum.Özel doktora gittiginde sezaryanla dogurman gerektiğine inınıyordu herhalde .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle