Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Doğu da görev yapan okulönceciler

Tepki Skoru
0
74 aldım sabahtan beri bazı forumlarda başarı sıralamla ilgili olumsu<z yorumlar yaptılar.. ben daha çok batıda çalışmak istiyorum ama 21i yine işaretleyeceğim ama korkuyorumö son zzamanlarda televiztyonlarda herşeyi görüyoruz peki öğretmenlere bi zarar yada sorun çıkarıyorlar mı bunu merek ediyorum.. yani çatrışmalar terör olayları falan bizi olumsuz etkiler mi bize de karışırlare mı?? şimdiden tekekkür ederimm.. hayırlı akşamalrr
puanın o kadar varsa benden tavsiye 26 yı işaretlemeden kendin yaz doğu illerini.. merkez ya da yakın köyler ya da ilçe merkezleri.. aynı atama döneminde kendi tercih eden bi arkadaş 65le urfa merkezde, kuraya kalan başka bi arkadaş 69la şırnakta..

Tepki Skoru
0
birde doğuda öğretmen olursan siyasete hiç girme.. sınıfını bil, vereceğin eğitimi düşün... o zaman kimseden zarar görmez, el üstünde tutulursun... biz doğuda çalışıyoruz ve Allah'a şükür ölüm kalım bişey yok..

Tepki Skoru
0
zorunlu olacağı için batıdan yazarsan tamini söleşmeli atanırsn. zaten sözleşmeliler son zamanalrda batıy a geliyor. 74 lü arkadaş üzülme kadrolu gidersin. ama neresi iyi mi kötümü bilemem. geçen sen 72 taban idi. personel mebe gir kim nereye atanmış görürüsün puanalrıyla doğuda bşldiğin yrelri yaz merkez olsun.

Tepki Skoru
0
Ben Urfa'da görev yapıyorum..İlk etapta tabiki zor.. Hiç tanımadığın tamamiyle yabancı olduğun bir kültürle karşı karşıya kalıyosun.. Diğer meslekleri bilmem aama bir de bu yabancı olduğun kültüre eğitim vermek ilk aşamada zorluyor..Ama insanoğlu herşeye alışıyor..Bu arada ''Öğretmen olduğunu hissetmek'' demişler..Bu konuda arkadaşa katılıyorum..Gerçekten öğretmen olduğunu hissediyosun..Ben aslen İstanbul'da yaşıyorum.. Buralarda öğretmen olduğunu hissetmek zor..Eline 1500liralık cep telefonlarıyla okula gönderdikleri çocuklarına 1ay boyunca eğitim veren öğretmenin de eline 1500lira veriilince saygınlığın pek olmuyo velilerin gözünde.. bir de anaokulu öğretmeniysen öğretmenden çok bakıcı muamelesi ile karşı karşıya kalıyosun..
Ama Urfa'da böyle değil.. Öğretmen diyosa doğrudur..Benim çalıştığım yer itibariyle öğretmen onların gözünde çok değerli..tabiki zorlu,sorunlu velilerle de karşılaşıyosun ama o da işin tuzu biberi..Çocuklar çıkarsız sevgi bekliyolar sadece senden..öğrenmeye ve sevgiye aç çocuklar..bu taraflardaki gibi doyumsuz çocuklar yok oralarda..onlara gülümsemen bile onlar için çok büyük bir hediye..
Malzeme, araç-gereç konusunda tabiki ilk sırada öğretmen yer alıyor...Velilerden çok bişey beklemiyceksin..Ben İstanbul'da çalıştığım okullarda çeşitli yardım kampanyaları başlattım..Yığınlarca oyuncak,kitap-kırtasiye,giyim yardımı geldi.. Böyle olunca da tabi velilerin gözünde daha bir değerli oluyosun..Yaptığın çalışmaları karşılık beklemeden yapman gerekiyor.. Bazen teşekkür bile etmiyolar..
üzülüyosun ama düşünüyosunki; ben teeşekkür edilsin diye bu göreve atılmadım..
her zaman söylerim..''Bulunduğun mekanı güzel kılmak senin elinde..'' oflarsan, puflarsan zaman geçmiyor kendine de eziyet etmiş oluyorsun.. Ordaki çocukları düşünüp canla başla çalışmak lazım bence.. kimse kendi kaderini kendi yazamıyor..halimize şükretmek lazım.. oralara gidip gördüğünde bunu daha da iyi anlıyosun..
Oradaki çocukların da çocukluklarını yaşamaya hakkı var bence.. Annelerinden,babalarından görmediikleri sevgiyi bir tek öğretmenden görebiliyolar..
Ben kendi adıma Urfa da çalıştığım için gurur duyuyorum ve Doğu'da çalışan tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum..herkese başarılar.. atama bekleyenlere de bol şans..

Tepki Skoru
0
ben şırnak ilinin güçlükonak ilçesindeyim.çok memnunum,sadece eşime ve memleketime uzaklık var.milli eğitim kadrosu süper,BENCE ÖĞRETMEN OLDUĞUNU DOĞUDAKİ OKULLARDA VELİLER VE ÇALIŞTIĞIN İŞ ARKADAŞLARIN HİSSETTİRİYOR.milli eğitim ilçemizde okul öncesi ve diğer eğitimlere çok önem veriyor,okul bahçelerine özel okullarınınkinden güzel parklar kuruldu.oyuncaklar sıfır.anlatamam görmeniz lazım yani,eğitim verebilmek için sabırsızlanıyorum...

askolsun sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ( nıgarrrrrrrrrrrrrrr)

Tepki Skoru
0
puanın o kadar varsa benden tavsiye 26 yı işaretlemeden kendin yaz doğu illerini.. merkez ya da yakın köyler ya da ilçe merkezleri.. aynı atama döneminde kendi tercih eden bi arkadaş 65le urfa merkezde, kuraya kalan başka bi arkadaş 69la şırnakta..
teşekkürler arkadaşar bilgilendirdiğiniz için...

Tepki Skoru
0
Yazindan anlaiŞldiĞi gİbİ ÖĞretrmen deĞerlİymİŞ senİn memleketİnde. Kusura bakma benİm gİttİĞİm yerde ÖĞrtmenler sveİmezdİ Çok İyİ olsan abİle gelenİ bİr Şİkayet uydurup mİllİ eĞİtİme yollarlardi.m,llİ eĞİtİm de halkatan yana olurdu. Sen bence buna ŞÜkret. Ayrica tabİkİ İŞ teŞkkÜr İÇİn deĞİl ama doĞudakİ ÖĞretmen polİs saĞlik personİlİ benİm İÇİn deĞerlİdİr. Hele bİr de amİrİn orali ve sen onun hemŞerİlerİ İÇİn bİŞeyler yapiyorsan ve batili ÖĞretmne bİ eŞeyler yapiyorsa sen onu el ÜstÜnde tutman lazim. Ayrica hİÇ bİr zaman Öflemenİm pÖflemedİm de eĞer onalri yapsaydim. Bazi doĞuda ÇaliŞip da derselere bİle gİrmeyen sİgar İÇİp gÜnÜnÜ gÜn eden ÖĞretmenler gİbİ olurdum. Sadece İnsalarin hevesİnİ kursakalrinda biraktiryorlar o kadar yanİ...

Tepki Skoru
0
Ben Urfa'da görev yapıyorum..İlk etapta tabiki zor.. Hiç tanımadığın tamamiyle yabancı olduğun bir kültürle karşı karşıya kalıyosun.. Diğer meslekleri bilmem aama bir de bu yabancı olduğun kültüre eğitim vermek ilk aşamada zorluyor..Ama insanoğlu herşeye alışıyor..Bu arada ''Öğretmen olduğunu hissetmek'' demişler..Bu konuda arkadaşa katılıyorum..Gerçekten öğretmen olduğunu hissediyosun..Ben aslen İstanbul'da yaşıyorum.. Buralarda öğretmen olduğunu hissetmek zor..Eline 1500liralık cep telefonlarıyla okula gönderdikleri çocuklarına 1ay boyunca eğitim veren öğretmenin de eline 1500lira veriilince saygınlığın pek olmuyo velilerin gözünde.. bir de anaokulu öğretmeniysen öğretmenden çok bakıcı muamelesi ile karşı karşıya kalıyosun..
Ama Urfa'da böyle değil.. Öğretmen diyosa doğrudur..Benim çalıştığım yer itibariyle öğretmen onların gözünde çok değerli..tabiki zorlu,sorunlu velilerle de karşılaşıyosun ama o da işin tuzu biberi..Çocuklar çıkarsız sevgi bekliyolar sadece senden..öğrenmeye ve sevgiye aç çocuklar..bu taraflardaki gibi doyumsuz çocuklar yok oralarda..onlara gülümsemen bile onlar için çok büyük bir hediye..
Malzeme, araç-gereç konusunda tabiki ilk sırada öğretmen yer alıyor...Velilerden çok bişey beklemiyceksin..Ben İstanbul'da çalıştığım okullarda çeşitli yardım kampanyaları başlattım..Yığınlarca oyuncak,kitap-kırtasiye,giyim yardımı geldi.. Böyle olunca da tabi velilerin gözünde daha bir değerli oluyosun..Yaptığın çalışmaları karşılık beklemeden yapman gerekiyor.. Bazen teşekkür bile etmiyolar..
üzülüyosun ama düşünüyosunki; ben teeşekkür edilsin diye bu göreve atılmadım..
her zaman söylerim..''Bulunduğun mekanı güzel kılmak senin elinde..'' oflarsan, puflarsan zaman geçmiyor kendine de eziyet etmiş oluyorsun.. Ordaki çocukları düşünüp canla başla çalışmak lazım bence.. kimse kendi kaderini kendi yazamıyor..halimize şükretmek lazım.. oralara gidip gördüğünde bunu daha da iyi anlıyosun..
Oradaki çocukların da çocukluklarını yaşamaya hakkı var bence.. Annelerinden,babalarından görmediikleri sevgiyi bir tek öğretmenden görebiliyolar..
Ben kendi adıma Urfa da çalıştığım için gurur duyuyorum ve Doğu'da çalışan tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum..herkese başarılar.. atama bekleyenlere de bol şans..
hocam bende urfa siverek ergen köyüne atandım.urfa hakkında bilgi verdiğiniz için teş.ederim. bu köy hakkında bilginiz varmı?

Tepki Skoru
0
Yazindan anlaiŞldiĞi gİbİ ÖĞretrmen deĞerlİymİŞ senİn memleketİnde. Kusura bakma benİm gİttİĞİm yerde ÖĞrtmenler sveİmezdİ Çok İyİ olsan abİle gelenİ bİr Şİkayet uydurup mİllİ eĞİtİme yollarlardi.m,llİ eĞİtİm de halkatan yana olurdu. Sen bence buna ŞÜkret. Ayrica tabİkİ İŞ teŞkkÜr İÇİn deĞİl ama doĞudakİ ÖĞretmen polİs saĞlik personİlİ benİm İÇİn deĞerlİdİr. Hele bİr de amİrİn orali ve sen onun hemŞerİlerİ İÇİn bİŞeyler yapiyorsan ve batili ÖĞretmne bİ eŞeyler yapiyorsa sen onu el ÜstÜnde tutman lazim. Ayrica hİÇ bİr zaman Öflemenİm pÖflemedİm de eĞer onalri yapsaydim. Bazi doĞuda ÇaliŞip da derselere bİle gİrmeyen sİgar İÇİp gÜnÜnÜ gÜn eden ÖĞretmenler gİbİ olurdum. Sadece İnsalarin hevesİnİ kursakalrinda biraktiryorlar o kadar yanİ...

her yer aynı olmak zorunda değil tabiki ben kendi çalıştığım yerden bahsettim çok kötü olan yerler de var elbette Allah herkesin yaardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
arkadaslar eger kasaba secıceksenız yıbo olsun ben koydeyım ve lojman yok ılk gıttıgımde cok sıkıntılar cektım orda en buyuk sıkıntı kalıck yer sorun oldumu hayat ınsana zehır oluyor yıbo lojmanları genelde guzel kalorıferlı oluyor benım bulundugum bolgede genellıkle oyle gercı dogu genelde bu tarzz sorunları heryerde var koysartları cok zor ben dılden yana cocuklarla cok sıkıntı yasadım cocuklar hıc turkce bılmıyorlardı resmen dagdan topladım okula getırdım cocukları ama yıl sonunda gormenız lazımdı hepsı az cok turkce konusuyor ... okul bıtıpte tatıl donemı gelınce okulun son gunu ayrılırken ogretmnım yarın okul varmı dedıklerınde aglattılar benı ozledım sınıfıma kavusmak ıstıyorum kendı ellerımle kurdum her kosesını ıstıyerek gıden varmı demıstı bır arkadasımız ben gıttıgım de koyde sınıf dıye bırsey yoktu tutanak tutup koyden donseydım suanda orda anasınıfı olmıycaktı ve ben azımle herseyı yapmak ıcın calıstım arkadaslarında dedıgı gıbı bır tesekkur bıle gormedım aksıne elestırıldım ve daha kotu koyler oldugu soylenerek ılce mem den laf yedım surulmekle tehdıt edıldım tek ıstedıgımde sınıfa sıra ve masaydı dıger eksıklerı kendı butcemden karsıladım hep mufettıs gelıpte sıra masa sen al dedı garıp tepkılerle karsılassamda cocuklarla beraber gulduk agladık yerı geldı dedıklerımı onlar anlamadı ben onların dedıklerını anlamadım ama sonunda dılımızı cozduk bunların zevkı cok farklı ben ısteyerek gıttım ve yınede devletımın hızmet beklıyen her kosesınde ısteyerekde gorevımı ıcra ederım batı kaygım yok ınanırmısınız ıstedıgım sadece kalıcak yerımızı devlet barı guzelce ayarlaya bılse devlet eksıklerı saglayabılse butun ogretmenler batı dogu farketmezsın cok ıyı calısacaklarına ınanıyorum. atama bekleyen butun arkadaslara allah gonulerıne gore versın heepımız ıcın hayırlısı olsun ...

Tepki Skoru
0
batman merkez zorköy ilköğretim okuluna atandım.bilgininz varsa yazar msıınız_?

Tepki Skoru
0
doguda daa gayet gusel yerler war bence.. merkezler bın basar ben sana elazıgı tavsıye edebılrımm.. gecenn sene 62 ıle atandı benım akrabam merkezze elazıg

Tepki Skoru
0
arkadasım sozlesmelıler gelemıo derken bıraz acarmısın nasıl yanı bende hakkarıye atandım evlıyım dogum yapcam 3 4 ay sonra cok karasızım boyle okuyuncada daha karasız kalıyorum
1 ıl doldukan sonra eş durumu yaparsın tabi okul açarlarsa eşinin olduğu ilçe önemli tabi.gerçi çubukcu herkesi eşinin yanına yollayacağım dedi ama sen glirsin omu gelir bilemem bide doğum iznine çıkacaksın izinde olduğun süreyi katıyorlar saanırım ücretsizi katmayabilirler hayırlısı artık milli eğit. işine akıl sır erdiremiyorum ben 1 yılım 18 eylülde dolacak ama ben fazladan 1 dönem bekleyecem şu18 gün yüzünden.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle