- Tepki Skoru
- 0
SENDE KURUMUNU TANIT!!!
YENİ EKLENEN KURUM MUTLAKA YENİ KONU AÇARAK MESAJ EKLEMELİDİR.
BAŞKA BİR KURUMUN KONUSU ALTINA YENİ MESAJLA İLETİ EKLEMEMELİDİR SADECE DİĞER KURUM HAKKINDA YORUMDA BULUNABİLİR.
BÜTÜN MESAJLAR AŞAĞIDAKİ FORMATTA OLMAK ZORUNDADIR. BU FORMATTA OLMAYAN KONULAR SİLİNECEKTİR.
DENEME YETENEK GELİŞTİRME MERKEZİ
DENEME YETENEK GELİŞTİRME MERKEZİ tanıtım sayfasına hoşgeldiniz.
YENİ EKLENEN KURUM MUTLAKA YENİ KONU AÇARAK MESAJ EKLEMELİDİR.
BAŞKA BİR KURUMUN KONUSU ALTINA YENİ MESAJLA İLETİ EKLEMEMELİDİR SADECE DİĞER KURUM HAKKINDA YORUMDA BULUNABİLİR.
BÜTÜN MESAJLAR AŞAĞIDAKİ FORMATTA OLMAK ZORUNDADIR. BU FORMATTA OLMAYAN KONULAR SİLİNECEKTİR.
DENEME YETENEK GELİŞTİRME MERKEZİ
DENEME YETENEK GELİŞTİRME MERKEZİ tanıtım sayfasına hoşgeldiniz.
KURUM ADI: Deneme Yetenek Geliştirme Merkezi
ADRES
ENEME MaH. DENEM NEHRİ SOK. NO:12
(deneme Caddesinde deneme Mobilya karşı Sokağında)
İL:
İLÇE:
(deneme Caddesinde deneme Mobilya karşı Sokağında)
İL:
İLÇE:
TEL: 0 222 232 12..
FAX: 0 222 232 12..
MAİL:
MAİL:
TANITIM: HİÇ BİR DENEMESİ DİĞERİNE BENZEMEZ.SİZİN ÇOCUKLARINIZ GİBİ!…
2-6 yaş çocuklara,12 ay,sabah 07.30-19.00 saatleri arasında,tam gün ve yarım gün gruplarda hizmet vermekteyiz.120 metrekare bahçemiz ve değişik etkinlik odalarımızla çocuklarınız gün boyunca bir sınıfta durmayacak,okulun değişik bölümlerinde yaparak-yaşayarak öğrenecek,eğlenecek.
RERİMLER:
1-
2-
3-
4-
5-
2-6 yaş çocuklara,12 ay,sabah 07.30-19.00 saatleri arasında,tam gün ve yarım gün gruplarda hizmet vermekteyiz.120 metrekare bahçemiz ve değişik etkinlik odalarımızla çocuklarınız gün boyunca bir sınıfta durmayacak,okulun değişik bölümlerinde yaparak-yaşayarak öğrenecek,eğlenecek.
RERİMLER:
1-

2-

3-

4-

5-

DENEME YETENEK GELİŞTİRME MERKEZİ hakkındaki yorumlarını aşağıdan cevap yazarak yapabilirsiniz