BU SİTELERE ULAŞAMAZKEN BEN KARTLARDAN UYDURURDUM! BEĞENDİĞİM KARTLARI FAALİYET DOSYAMA KOYUP ONLARI DEĞERLENDİRİRDİM VE HALADA YAPIYORUM! ŞİMDİKİ YAPILAN KARTLAR BÖYLE OLUŞMADI MI? BEN DE KENDİM DE YAPTIKLARIMI HAZIRDA SUNAMADIM! BU YÜZDEN ARMUT PİŞ GİBİ OLMASIN DİYE BİR SİTEDEN BURAYA ÖRNEK KOYMAYA ÇALIŞTIM! TEŞEKKÜR ETTİĞİNİZ İÇİN BEN DE SİZE TEŞEKKÜR EDERİM!mkwxw' Alıntı:ne bu ya davetiye örneklerini niye yooladınızki arkadaslar??ben değişik kart çeşitleri görceğimi zannetmiştim davetiye deil.hani sınıfta kendi elimizle yapabileceğimiz kartlar yollasanız daha ii olur bence.teşekkürler yinede..
canım sana katılıyorum.kimse ''al buda sana örnek olsun'' demedi.daima gördüğüm birşey ,yeni şeyler üretmeme neden olmuştur.Yada kafa yorup ilginç ve farklı olsun diye çabalamışımdır.BU KADAR HAZIRCI OLMAYALIM.lütfen gördüğümüz şeyleri birebir aynı uygulamaktan sa ,yeni şeyler ekleyip değiştirelim.DÜNYADA HERŞEY AYNI RENK VE TAD DA OLSAYDI ,DÜNYANIN NE ANLAMI VARDI? BUDA ÖYLE BASMAKALIP OLMAYALIM...MELİKEM' Alıntı:BU SİTELERE ULAŞAMAZKEN BEN KARTLARDAN UYDURURDUM! BEĞENDİĞİM KARTLARI FAALİYET DOSYAMA KOYUP ONLARI DEĞERLENDİRİRDİM VE HALADA YAPIYORUM! ŞİMDİKİ YAPILAN KARTLAR BÖYLE OLUŞMADI MI? BEN DE KENDİM DE YAPTIKLARIMI HAZIRDA SUNAMADIM! BU YÜZDEN ARMUT PİŞ GİBİ OLMASIN DİYE BİR SİTEDEN BURAYA ÖRNEK KOYMAYA ÇALIŞTIM! TEŞEKKÜR ETTİĞİNİZ İÇİN BEN DE SİZE TEŞEKKÜR EDERİM!mkwxw' Alıntı:ne bu ya davetiye örneklerini niye yooladınızki arkadaslar??ben değişik kart çeşitleri görceğimi zannetmiştim davetiye deil.hani sınıfta kendi elimizle yapabileceğimiz kartlar yollasanız daha ii olur bence.teşekkürler yinede..
NESLİHAN VE DAVETYE EKLİYEN ARKADAŞLARIMA DA TEŞEKKÜR EDERİM! HEPSİDE ÇOK GÜZELDİ!