Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Degerlendirme

Tepki Skoru
0
:11:ar[align=center]arkadaşlar degerlendirme bölümüne benimde ihtiyacım var hiçbişey anlamıyorum
bitiren arkadaşlar lütfen örnek yollasınlar
[/align]

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşım.yaptığımız günlük planların değerlendirmesi 3 aşamadan oluşur.ilki öğrenci açısından,örneğin fatma etkinliklerde zorlandığı için öğretmeninden destek istedi.ikincisi,öğretmen açısından,herhangi bir problemle karşılaşılmadan uygulandı.üçüncüsü program açısından,etkinliklere ayrılan süre yeterli gelmiştir gb değerlendirme yapılmaktadır

Tepki Skoru
0
ben size bir örnek sunabilirim

DEĞERLENDİRME

Program açısından; etkinlikler çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hareketli ve sakin olarak uygulandı. Programda bir çok teknik bir arada kullanıldı ( yaparak , yaşayarak , soru – cevap , anlatma tekniği ) yapılan etkinliklerle konu pekiştirilmiş oldu.

Çocuk açısından; etkinliklerin esnek olmasında çocukların ruh halleri ve ihtiyaçları etkili oldu. Çocuklar kendilerinin aktif olduğu etkinliklere daha fazla ilgi gösterdiler. Grup etkinliklerinde kurallara uygun davranarak öğretmenlerinden pekiştireç aldılar.

Öğretmen açısından; etkinlikler çocukların ilgisi doğrultusunda şekillendi. Çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hareketli etkinliklere yer verilerek deşarj olmaları için ortam yaratıldı.

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler :D :D kafam biras biras toplanıo daha önceden görev yapmamış biri olarak ilk günlük planlarımı yapıorum çocuklarıma hayırı olur inş:egg61nb:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle