Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Davranış ağacımız..

Tepki Skoru
0
stajdayken bızde yapmıstık bende sınıfıma yapacagım.tesekkurler.

Tepki Skoru
0
güzel sözleriniz ve beğenileriniz için teşekkürler arkadaşlar:))

Tepki Skoru
0
aa süper fikir ya ama benim 30 öğrencim için kocamanbi elma bahçesi hazırlamak gerekir sanırım:( keşke 20 öğrencim olsa ozaman gerçekten eğitim kalitesi çok gzüel oluyor ama bunu bizden başka anlıyabilcek kimse yok sanırım:(

Tepki Skoru
0
çok faydalı bir etkinlik paylaşım için tesekkürler. Ben de şöyle düşündüm iki ayrı ağaç hazırlansa biri hatalı davranıslar için olsa elmalar sarıya boyansa, diğeri de doğru davranıslar için olsa elmalar kırmızıya boyansa olur sanırım degil mi hocam? bu arada elmaları çocuklar mı boyuyorlar?

Tepki Skoru
0
hocam o şekilde olursa sınıfta çok yer kaplayacağını düşündüm, bir de zaten sarının üzeri kırmızıya boyanınca kapanıyor. bana göre bu şekilde olması daha etkili tabi gene de siz bilirsiniz..elmaları ben boyuyorum, çocukların ellerine versem tamamını boyarlar, çünkü bir an önce elmalarının kızarmasını bekliyorlar :)))

Tepki Skoru
0
hocam o şekilde olursa sınıfta çok yer kaplayacağını düşündüm, bir de zaten sarının üzeri kırmızıya boyanınca kapanıyor. bana göre bu şekilde olması daha etkili tabi gene de siz bilirsiniz..elmaları ben boyuyorum, çocukların ellerine versem tamamını boyarlar, çünkü bir an önce elmalarının kızarmasını bekliyorlar :)))

haklısınız hocam.dogru davranış sarıyı kırmızıya mı ceviriyor hocam?

Tepki Skoru
0
evet hocam aynen öyle, hem çocuklr sarıları kırmızıya döndürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ayrıca iki ağaç olursa ikisini birden takip etmeleri zor olabilir.önemli olan hatalı davranşları düzeltebilmek burada. iki ağaç olursa çocuklar direk kırmızı elmaların boyandığı ağacayönelirler ve hatalı davranışlar çok fazla ilgilendirmez onları, dediğim gibi maksat hatalı davranışları doğru ve güzel davranışlara çevirebilmektir. ilginize teşekkür ederim :))

Tepki Skoru
0
teşekkürler aylincim çok güzel.yakınız bu arada diyarbakıra gelirsen görüşelim olur mu istersen...

Tepki Skoru
0
teşekkürler ben de çiçekleri kullanıyorum,yanlış harekette bulunduklarında çiçekleri birazcık işaretlenerek solmaya başlıyor.çiçeklerini soldurmamak için çok dikkatliler

Tepki Skoru
0
iyi davranışı destekleyici....

çok güseldi...

ellerinize sağlıkk...

Tepki Skoru
0
ben teşekkür ederim arkadaşlaaar ne demek:))

Tepki Skoru
0
elinize sağlık çokkkk harika...yapmaya başlıyorum ama benim ağacım çok hormonlu olucak.25 çocuk ne de olsa:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle