Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dardanos Kampüsü

Tepki Skoru
0
ÇANAKKALE

Anadolu'nun kuzeybatısında Avrupa ve Asya kıtalarını birbirinden ayıran boğazın en dar yerinde kurulmuştur Çanakkale. Eski çağlarda DARDANEL olarak anılan bölge M.Ö. 3000 yılından beri yerleşim alanı özelliğini korumaktadır. Çanakkale Savaşlarının yaşandığı Boğaz ve Gelibolu Yarımadası; Troya, Assos gibi eski uygarlık merkezleri kentin yakın çevresindedir.

Çanakkale merkezinde Arkeoloji Müzesi, Nusret Mayın Gemisi ve Deniz Müzesi, Piri Reis Müzesi; Gelibolu Yarımadası Milli Parkı'ndaki Şehitler Abidesi Müzesi, Kabatepe Tanıtma Merkezi gezilip görülecek yerler arasındadr. Böyle bir ortamda bulunmak, yaşanmaya değer bir ayrıcalıktır.

SEMİNER SALONU

Dardanos Yerleşkesi Sosyal Tesisleri içinde bilimsel toplantı, konferans, seminer, kongre ve çalıştay gibi etkinliklerinizi gerçekleştirebileceğiniz 100 kişi kapasiteli, klimalı seminer salonumuz mevcuttur. Size keyifli bir tatil ile çalışma toplantılarını bir arada gerçekleştirebilme olanağı sunuyoruz. Daha geniş katılımlı toplantılarınız için Anafartalar Yerleşkesi'ndeki 360 kişi kapasiteli Süleyman Demirel Konferans Salonu ve Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki 240 kişi kapasiteli Terzioğlu Konferans Salonu'nu ve dersliklerimizi de kullanıma açmaktayız.

GÜLERYÜZLÜ HİZMET  

Gündüzleri deniz ve güneşin tadını, boğazın serin sularında çıkartırken, akşamları boğazın üzerinde batan güneşi ve onun güzelliğini kıskanan mavi denizi seyredebilirsiniz. Bu güzelliklere, üniversitemizin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu'nda eğitim görmüş öğrencilerden oluşan personelin güler yüzlü hizmeti de eklenince tesislerimizde tatilin tadı başka olur.

KONAKLAMA

Konaklama bölümümüz üç blok; 65 oda 180 yatak kapasitelidir. Tüm odalarda sıcak su mevcuttur. A Blok'taki 20 odamızda ayrıca kalorifer ve mini bar bulunmaktadır. Odalarımız doğal ortamın içinde ve deniz manzaralıdır.

SPOR KOMPLEKSİ

Tatil kapsamında spor aktivitelerini de birarada planlayan tesislerimizde; kapalı spor salonu, konserlerin ve etkinliklerin yapılıdığı Çamlar Altı öğrenci etkinlik alanı, açık tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları da mevcuttur. Her düzenlenen plaj voleybolu turnuvası da misafirlerimizin spor etkinliklerine katılmalarını ve keyifli saatler geçirmelerini sağlamaktadır.

RESTORANT

Kafeterya bölümümüz ve boğaz manzaralı 250 kişi kapasiteli açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği ve alakart menü hizmeti sunan klimalı Yalı Restoranımız sürekli hizmetinizdedir.

Tepki Skoru
0
özgecım çok guzel yapmıssın canım çannakkalem orda okumasamda buraları bılırım ah ah

Tepki Skoru
0
çanakkale mezunuyum ve çanakkaleleyim. uzaklardayım şimdi çok özledim memleketimi. tanıtım güzel olmuş, emeğin için teşekkürler..

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar...bende çok özledim çanakkale'yi yaaa:(:(:(

Tepki Skoru
0
özlenesi yer ben de ç.kaleliyim ankarada okuyorum böyle şeylerin olması güzel :)

Tepki Skoru
0
bende hem çanakkaleliyim hemde burda okuorum tanıtım güzel olmuş emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
ya pardon birsey soracaktım lise mezunuyum ve çomü okul öncesi istiyorum fakat bi sorum olacak özel eğitim veriliyormus zihin engelliler için çomu okul oncesınde dogru mu lutfen bu cok onemlı benım ıcın yardımlarınızı beklıyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle