Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çukurovalılar Buraya

Tepki Skoru
0
[size=medium]arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve bu güzel ortamda dolaşırken bizim üniversite ile ilgili hiç bir konu olmadığını gördüm. bu bir başlangıç olsun. çukurova üniversitesi öğrencileri ve mezunları burada buluşalım.. ben artık öğrenci değilim bu sene mezun oluyorum.üniversitemden insanlarla ve farklı üniversitelerden bu mesleğe gönül vermiş mestaklaşlarımla bilgi paylaşmak isterim..[/size]

Tepki Skoru
0
güner' Alıntı:
[size=medium]arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve bu güzel ortamda dolaşırken bizim üniversite ile ilgili hiç bir konu olmadığını gördüm. bu bir başlangıç olsun. çukurova üniversitesi öğrencileri ve mezunları burada buluşalım.. ben artık öğrenci değilim bu sene mezun oluyorum.üniversitemden insanlarla ve farklı üniversitelerden bu mesleğe gönül vermiş mestaklaşlarımla bilgi paylaşmak isterim..[/size]
ben de eski bir cukurova universitesi ogrencisiyim. gerci 2. sinifi gormek nasip olmadi ama olsun :D sonuc olarak 4 senemi verdim o okula :D

Tepki Skoru
0
merhaba ilk katılım senden.. 2. sınıfı görmedim derken neyi kasdettin??

Tepki Skoru
0
basbayagi iste. 1 sene hazirlik 3 sene 1. sinif okudum. dolayisiyla 2. sinifi ogremedim :D

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben 2005 çukurova mezunuyum şu anda başka bir üniversite öğrencisiyim ama çukurovadan kopamadım

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu siteyi yeni keşfettim. Evet biz de Çukurova Üniversitesi Öğrencileri olarak bir şeyler yapalım. Elimden geldiği kadar yardıma hazırım.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar bizde 2 arkadaş vardı çukurova ya gittiler.
Arzu kahraman ve zeynep tavatır.
Tanıyanınız var mı?

Tepki Skoru
0
ewet zeynep tavatır bizim sınıftaydı.bu sene beraber mezun olduk.. hangi üniversiten geldiğini bilmiyorum.. ama sanırım sizi çok özledi..

Tepki Skoru
0
MERHABA BEN  2003  ÇUKOROVA MEZUNUYUM.ŞU ANDA ADIYAMAN DA GÖREV YAPIYORUM.AMA ADANA SAİMBEYLİYE TAYİNİM ÇIKTI.ŞİMDİ ADIYAMANDA GÖREV YAPIYORUM GELECEK HAFTA ADANADA YAPACAĞIM.

Tepki Skoru
0
slm bn hamide bende ç.ü. o.ö. 3. sınıf öğrencisiyim yaşadığım şehirde üniversite okumayı hiç istemiyordum ama ç.ü. ye basladıktan sonra iyiyki burdayım diyorum okulumu çok seviyorum.

Tepki Skoru
0
mrb ben ayşenur.çukurova 2005 mezunuyum.bir yıldır öğretmenim.forumda çukurova mezunu 2005 mezunu arkadaşlar var mı?...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
güner' Alıntı:
ewet zeynep tavatır bizim sınıftaydı.bu sene beraber mezun olduk.. hangi üniversiten geldiğini bilmiyorum.. ama sanırım sizi çok özledi..
Evet bizde onu çok özlemiştik.Sohbeti ve arkadaşlığı ile aranılan bir insandı.Sitemizden haberdar ederseniz sevinirim zeynep e.Tüm arkadaşlar burada...

Tepki Skoru
0
selcukaydin' Alıntı:
güner' Alıntı:
Evet bizde onu çok özlemiştik.Sohbeti ve arkadaşlığı ile aranılan bir insandı.Sitemizden haberdar ederseniz sevinirim zeynep e.Tüm arkadaşlar burada...
tamam en kısa zamanda ona haber vereceğim.. eminim çok mutlu olacak.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 2006 mezunuyum.. 2005 mezunlarından arkadaşar nereye atandıklarını ve göreve başlama aşamasında yaşadıklarını bizimle paylaşırlarsa çok sevinirm.. ayrıca kpss de hangi puna aralığıyla yerleştiniz..
biliyorsunuz kpss bitti.. şimdi bizi neler bekliyor..

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende 2006 mezunuyum burda tanıdıkları görmek güzel olacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu siteyi yeni keşfettim. bende ökul öncesi mezunuyum umarım çukurova iniv. ne geliiiirim. öss de bakalım neresi gelicek.üniversitede buluşmak dileğiyle.Çocukça kalın ve hep neşeli olun:)

Tepki Skoru
0
BU MESLEĞE GÖNÜL VERMİŞ TÜM ARKADAŞLARIMA MERHABA BENDE ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MEZUNUYUM YAŞANTILARIMIZI PAYLAŞACAĞIMIZ BİR ORTAMIN OLMASI ÇOK GÜZEL. ZEYNEP VE GÜNER ARKADAŞLARIMA KOCAMAN SELAMLAR ATANDILAR VE ONLARI TEBRİK EDİYORUM. BİZİM KADRONUN AZ OLMASI ÇOK ÜZÜCÜ AMA BU İKİ ARKADAŞIM GİBİ MESLEK ETİĞİNE SAHİP KİŞİLERİN ATANIP GÖREVE BAŞLAMASI ÇOK GÜZEL. HERZAMAN YARATICI OLMAYI SEÇTİM VE SEÇENLERİDE HERZAMAN DESTEKLEYECEĞİM...

Tepki Skoru
0
çukurovalılar mrb,ben aysebende siteyi yeni keşfettim.okul öncesi 3. sınıf öğrencisiyim.sadece hamideyi tanıyabildim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle