Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuklara kendilerini boyattırdım. :D

Tepki Skoru
0
Önce çocuklara yapılacak etkinliği anlattım:
"Şimdi sırayla bu kağıtların üzerine yatacaksınız. Fakat yatarken vücudunuzu değişik şekillere getireceksiniz. Ben sizi çizeceğim ve teneffüsten sonra bahçeye çıkıp kendinizi suluboya ile boyayacaksınız" Dedim. Ve 3 yaşındaki 2 çocuğu örnek olarak kağıdın üzerine yatırıp ayaklarına kendim şekil verdim. (Ayakları bağdaş gibi olan ve mısır hiyeroglifi gibi olan. Mısır hiyeroglifi gibi olanın ellerine de ben şekil verdim. Diğeri ellerini kendisi öyle yaptı. Yoksa amacım onu da buda yapmaktı.) :)

Etkinliklerimizi tek kullanımlık kağıt masa örtülerinin arka yüzlerine yaptık. Fakat henüz bitmedi. Çocuklar boyamaya devam ediyorlar. :D

Neyse etkinliklerle başbaşa bırakayım sizi... :D

...

......................

......

Etkinlikler henüz bitmedi. Bitince bitmiş hallerini de ekleyeceğim. :D

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Sergide birkaç yerin gözükmesini istemiyordum. Aslında oraları kaplamak için kulanacaktım bu kağıtları orada kullanacaktım. Sonra aklıma geldi arkalarına çocukların resmini yapıp boyatmak. :D

Zaten sene başından sözüm vardı bunu yaptıracağıma. İyi oldu. :)

Tepki Skoru
3
süper ötesi olmuş,,,yine dev bir etkinliğe imza atmışsınız hocam :)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
çokk beğendimmm mustafa hocam ellerine sağlık... çocukların eminim çok hoşuna gitmiştir bende denemeliyim :)

Tepki Skoru
0
süper ötesi olmuş,,,yine dev bir etkinliğe imza atmışsınız hocam :)
Hepsini birleştirince gerçekten dev oldu. Görünmesini istemediğim her yeri bu etkinliklerle kapatacağım. :D

çokk beğendimmm mustafa hocam ellerine sağlık... çocukların eminim çok hoşuna gitmiştir bende denemeliyim :)
Evet hocam inanılmaz seviyorlar bu etkinliği. Özellikle herkes kendini boyayınca çok daha iyi oldu. İnanın 1 A4 kağıdını boyamaktan sıkılan çocuklar bile bu koca kağıdı kafalarını bile kaldırmadan boyadılar. :D Eğer daha gerekli olursa bidahaki sefere herkes en sevdiği arkadaşınınkini boyayacak. :D

Ben sene başında buna benzer bir çalışma yaptırmıştım. Ama mukavvaya yaptırmıştım. Ve 2 çocuğu yaptırmıştım. O gün hepsi istemişti ve ben de söz vermiştim hepinizi yaptıracağım daha sonra diye. Bugüne kısmetmiş. :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle