Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÇOCUKKEN YAPTIĞIMIZ YARAMAZLIKLAR

Tepki Skoru
0
benimde şöyle bi anım var eski evimiz müstakil bir evdi. annem beni eve getirdi uyutmak için neyse odaya getirdi kapayı kapattı bende uyuycam nerdeee... sonra balkon yere yakın olduğu için ozaman daha demirin üstünden atlıyamıyom tabi demirlerin arasından geçicem herzaman geçiyodum aralıktı baya. oda ne o gün demirlerin arasından geçemedim kafam balkon demirine sıkışmasın mı. allah ne yapacam şimdi annem görse kızacak zorluyorum zorluyom çıkmıyo kafam,dedim böyle olmuycak annemi çağırdım annem beni gördü başladı gülmeye gülüm mü ağlıym mı bilemedim zor çıkmıştı kafam.:36_11_6:
sonra bide annem balkon yıkıyodu bende yanındayım kovanın içinde su var oynuyom öyle birden kovanın içine kafam girmesin mi çıkamadım debelleniyom annem baya bi fark etmedi bereket sonra fark ettide kurtuldum.:36_1_19:

Tepki Skoru
0
ben küçükken çok cadıymışım. önüme gelen herkezin saçını çekermişim. bir de ısırırmışım.

okula başlayacağım yaz dedemler bize geldiler o zamanlar dayılarımda küçük.bir de teyzem var tabi. o zaten benden 2 yaş büyük.bizim eski evin uzun bir koridoru vardı.o koridor hep bizim oyun yerimiz olurdu. biz yine orda 3 dayım teyzem ve ben oyun oynarken dayılarımdan biri dediki hadi otobüscülük oynayalım dedi. bizde onun aklına uyduk.koridorun en başından benim küçücük bisikletime 5 kişi bindik ben en arkadayım. hızla başladık mı gitmeye. kim sürüyordu hatırlamıyorum ama duramayıp duvara biirrrrrrrr tosladık. hepsi benim üstüme düşmez mi ben çığlık çığlığa tabi.içerde oturanların hepsi koşarak geldi ben annemleri görünce ağlamayı iyice arttıran bir tip.dedem dayımlara bir kızdı bir kızdı hatta kulaklarını bile çekmişti.hatırlayınca hala güleriz.

Tepki Skoru
0
cigdos' Alıntı:
o gün demirlerin arasından geçemedim kafam balkon demirine sıkışmasın mı.  birden kovanın içine kafam girmesin mi çıkamadım debelleniyom

ÇOK KOMİK YA .:36_11_6:
Beni güldürdün. Yoksa sen de benim gibi koca kafalı mısın:36_1_21:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye