Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk Gelişimi Bölümü Hangi İllerde açılacak Bilgisi Olan Lütfen Yardımcı Olsun !

Tepki Skoru
0
Merhabalar,
Ben mezunum Çocuk gelişimi üzerine eğitim yapmak istiyorum.Fakat Pratik Kız Sanat okulları her yıl bu bölümü açmıyorlar.Bu yıl hangi ilde ve ya okullarda çaılacak bilgisi olan varmı?Yardımcı olursanız çok sevinirim.:ggggdw:

Tepki Skoru
0
hangi bölümden mezunsunuz? yada hangi liseden? bunu daha açık yazarsanız bilgisi olanlar yardımcı olmaya çalışacaktır

Tepki Skoru
0
Ben Meslek Lisesi Mezunuyum.Pratik Kız Sanat Okullarında Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü okuma hakkım olduğunu öğrendim fakat bulunduğum il bu yıl kurs açmıyor.Bende diğer illere yöneldim fakat kimseden cevap alamıyorum.

Tepki Skoru
0
istanbul bayrampaşa kız meslek lisesinde her yıl var ama kayıtlr bitmştir herhalde..
bilemiyrm araştrmak gerek.. siz hangi ildesinz??

Tepki Skoru
0
evet bursada var ama oraya gitmem zor olacak ankara ile ilgili araştırma yaptım ama sonuçsuz kaldı düzcede bu yıl mezunları almayacakmış :( geç kalmak istemiyorum bu koacam 1 yıl demek

Tepki Skoru
0
en kesin çözüm istanbul buralarda her yıl açılıyor bildiğim kadarıyla ama acele etmelisn..

Tepki Skoru
0
peki meb mi ilgileniyor halk eğitimmi ?yani okul okul mu arayacağım?çok soru soruyorum farkındayım ama çok heyecanlıyım kusuruma bakmayın :=)

Tepki Skoru
0
kız meslek liselere direk gidiyorsn bazı belgeler isteceklerdr muhtemelen sizden onları tamamlayıp kayıt oluyrsnz sanırm ders başına ücret alınıyor..
istanbulda hangi ilcelerde gidebilme ihtimaliniz var??araştırın ve başvurunuzu yapın ben bu şekilde biliyrm ha değişmiş olablr..

Tepki Skoru
0
yeterki açılacak olsun ist her yerine gidebilirim teşekkür ederim yardım için :=)

Tepki Skoru
0
bence netten istanbul'daki kız meslek liselerinin tel nolarını bul ve ara sor..
hemen hemen hepsinde vardr..
önemli değil herzmn yardıma hazırım..
inşallah yararlı olablmşmdr.yapabileceğim bişyler olursa herzmn yardımcı olmaya çalışırm..
herşey gönlünce olsn sevgiler..:)

Tepki Skoru
0
Teşekkür ederim.Tlfn numaralarını ve adreslerini aldım bu hafta nasip olursa görüşeceğim umarım geç kalmamışımdır.Tekrar teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle