öncelikle cvp için geç kaldığım için özür dilerim 3 gündür nete giremedim. sizlerede ilginizden dolayı teşekkür ederim

hemen şubat 2007de kurduğumuz topluluk bünyesinde neler yaptığımızdan bahsedeyi. öncelikle tanışma toplantısı düzenledik. her bölümden arkadaşlarımızın desteği ve ilgisini görünce bu toplantı bizi daha da kamçıladı. daha sonra ilk yardım etkinliğimizi Ankara nın Evren ilçesinde bir ilköğretim okuluna yaptık, gün içinde çocuklarla birlikte inanılmaz keyifli etkinlikler, faaliyetler yapıldı. Prof. Dr. İsmihan Artan'ın katıldığı 'cinsel kimlik kazanımı ve gelişimi- çocuklarda cinsel kazanım ve eğitim' konulu söyleşiyi aileler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirdik. Üstün Dökmen'i 'Çocuk ve iletişim' konulu söyleşi kapsamında okulumuzda ağırladık. 3-5 mayıs 2007 tarihleri arasında bu sene Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin üstlendiği 2. ulusal okul öncesi eğitim kongresine Odtü adına katıldık. Odtü bahar şenliğinde farklı oyunlarda 'çocukluğum' kavramını bütün üniversitede şenlik süresince yaydık. bir başka şenlik olan yuva şenliğinde etkinliklerimizle Odtü yuvamıza katkıda bulunduk. Odtü vişnelik tesislerinde Evrendeki çocuklarımızın yaptıkları resimleri sergiledik ve okulumuzu gezdirdik, çeşitli faaliyetlerle tesislerimizde enerji depoladık. elbette ki çocuklara vermek istediğimiz sosyalleşme, sanatın önemi gibi konularda öncü olmamız gerektiği bilinciyle tüm üyelerimizle Eymir Gölüne piknik düzenledik ve Cadı kazanı adlı tiyatroya gittik. tüm bu güzellikler hürriyet Ankara da manşet oldu ve Trt Ankara radyosunda topluluğumuzu ve amaçlarımızı daha geniş kitlelere duyurma imkanı bulduk.. tüm bunları arkadaşlarımızın aşklı şevkli çalışmaları sonucu çok kısa bir süre içinde gerçekleştirdik. şimdiden seneye yapacağımız etkinliklerimiz için beyin fırtınaları yapıyoruz, araştırıyoruz. sizlerinde destek ve önerilerinize açığız.