Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÇILGIN PROJE (2011-2012deki en büyük projemiz.)

Tepki Skoru
0
Ama işte tek avantajımız okulda boş bir sınıf var. Yine bu sınıf kadar ama içi boş olduğu için oyun filan oynayabiliyoruz içinde. Fakat onu da soğuklarda kullanamıyoruz. Ufak bir elektrikli sobamız var onun da 3 ısıtıcısından sadece biri yanıyor. Isıtmıyor sınıfı. Anca havalar güzel olunca idare ediyoruz işte.

Tepki Skoru
0
İşte şehrimizin son hali. (Tüm şehrin fotosunu çekmeyi unutmuşum. sadece parça parça çekmişim)
Mısır piramidimiz , Sfreksimiz ve turistlerimiz:
.
Uzay istasyonumuz , uzay mekiğimiz , hava alanımız ve uçaklarımız:
.
Henüz yapılmamış futbol ve basketbol sahalarımız:
Not: Uçak burada kalmayacak. Onu bir şekilde uçar vaziyette havada tutacağız. :D
.
Evimiz , bahçesi , aile bahçemiz:
.
Okulumuz , hayvanat bahçemiz , hayvanlarımız:
.
"Sevgi Treni"miz , tren yolumuz , trafik ışıklarımız:
.

Bir tek futbol , basketbol sahalarımız ile deniz ve gemilerimiz kaldı. Denizi fon kartonunu poşet ile kaplayıp gerçek su ile yapmayı düşünüyordum. Fakat sergi içerde olacağı için suyu doldurup boşaltma kısmı zor olacağı için susuz yapacağız. :D

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Uçağımıza uçuyor görünümü vermek için diş fırçası kutularını kullanarak yerden biraz yükselttim. Fakat daha çok Bilimkurgu filmlerindeki geleceğin savaş robotları gibi bir şey oldu. :D
.....

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Şehrimizin son parçaları olan Futbol sahasının kaleleri , basketbol sahasının potaları ve şehrin sokak lambalarını da yaptık. (Sokak lambaları aklıma gelmemişti benim çocukların fikir ve önerisi ile yaptık.) Ben basket potası için malzemeleri verdiğimde (sanırım Muhammetti) "Öğretmenim buralarına yumurta yapıştıralım sokak lambası olsun" dedi. Ve yaptık. :D
..............

Artık sadece bu parçaları Mukavva kartonlarına yapıştırması kaldı. :)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Not: Şimdi aklıma geldi. Daha deniz ve evlerin bahçeleri vardı yapılacak. :D

Tepki Skoru
3
çok büyük emek var ortada....devamı da varmış mademki, kolay gelsin o zaman...

Tepki Skoru
0
çok büyük emek var ortada....devamı da varmış mademki, kolay gelsin o zaman...
Cidden hocam haklısınız. Bugün saydım bu projeyi toplam 20 farklı etkinlikten yapmışız. 20 farklı günde yaptığımız 20 farklı etkinliğin bir araya gelmesi ile oluşmuş. Daha da 1 günde bahçeleri yapsak 1 günde denizi 1 günde de gemileri yapsak 23 gün eder en azından. :) Benim haylazlar çok büyük bir ödülü hak etmişler. :D

Tepki Skoru
3
waaaowwwww...hocam bence projenin ismi değişsin," Emek Şehri" olsun :) havalar da ısınıyor, güzel bir gezi düzenleyin bence çocuklara...köy okulundaki öğrencilere en büyük ödül bence gezidir ...

Tepki Skoru
0
Geziyi bilemiyorum da en az 2-3 piknik düzenlemeyi düşünüyorum sergimizden (mayısın başında yaparız) sonra. :)

Tepki Skoru
3
şimdiden iyi eğlenceler diyeyim o zaman :) bizim ilk pikniğimiz bu pazartesi olacak bakalım hava nasıl olur :15:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle