Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÇILGIN PROJE (2011-2012deki en büyük projemiz.)

Tepki Skoru
0
Projemiz "bazı arkadaşlar bilirler Antalya il MEM değerler eğitimi diye bir olay çıkardı ve bunu tüm Türkiyeye dağıttı." İşte bu değerler eğitiminin Sevgi ayında "Sevgi Şehri" olarak ortaya çıktı. Fakat eklene eklene büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Bu projenin bir benzerini 2 sene önce Darıca'da çalışırken yapmıştım. Fakat bu seneki projemiz çok daha büyük ve kapsamlı olacak...

2 Sene önce yaptığımız projeden birkaç kare:
......

Aslına bakarsanız bu proje tek bir proje değil... Birden fazla projenin birleşmesi ile oluşacak en az 8 tabaka fon kartonu büyüklüğünde dev bir proje olacak. (Olacak diyorum çünkü henüz bitmedi) :) Şimdi bitmiş kısımlarını parça parça ekleyip tanıtacağım.. :)

1. Evimiz:
............

2: Arabalarımız

...........

3: Hayvanat bahçemiz

..........

İlk 3ün birleşimi:

.......

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
Devam ediyoruz...

4:İlk 2 tabaka zeminin ve tren yolunun boyanması...

......

5: 2. evin yapılması

..

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
bunlar süper kareler öğretmenim ya...müthiş bir emek çalışması...meleklernzn ellerne sağlık..çok teşekkürler paylşmnz için ;)) gerçekten çok beğendim...

Tepki Skoru
0
Ve 11: Ağaçlarımız

..............

Yaptıklarımız şimdilik bu kadar...

Şu haliyle projenin 4 tabaka fon kartonluk bölümü bitti. 2 tabaka fon kartonluk bölümü gerçek su ile deniz yapmayı düşünüyorum. Fon kartonlarının kenarlarını yükseltip içine de naylon koyup içini su ile doldurduktan sonra üstüne de çocuklarla 3-5 kayık , gemi vs yaparız.

Ayrıca farketmişsinizdir hayvanat bahçemizin hayvanları , uzay mekiğimizin istasyonu eksik. Onları da sergiden önce tamamlayacağız. Ha bir de mısır piramitleri piramite pek benzemedi. Piramit olduğu anlaşılsın diye doldurma tekniği ile birkaç sfenks yaptıracağım. :D

Kalan 2 fon kartonuna da sportif ve kültürel tesisler yaptırmayı düşünüyorum. (Futbol sahası , basketbol sahası vs) Ayrıca arabaları çoğaltıp yollara ve tren yoluna da üst geçitler eklemeyi düşünüyorum. :) Yer yer insan figürleri de ekleyebiliriz. :)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
bunlar muhteşem ötesi bayıldım büyük bir emek harcanmıış ellerinize saglık bayıldım :))teşekkürler

Tepki Skoru
0
Ben teşekkür ederim hem kendim hem ufakların adına. Umarım sergiye kadar bitiririz. Yoksa yarım yamalak güzel olmayacak. :(

Tepki Skoru
0
Hocam sene başında köy okullarından fazla bir şey beklemiyoruz diyince MEM müdürlerimiz insan hırslanıyor haliyle. Eğer etkinlikleri bitirebilirsem sergiyi de köyde okulumda değil ilçede yapacağım. Utansınlar. :)

Tepki Skoru
1
:))kİm tutar hocam sİzİ o zaman bİzde heyecanla devamini bekleyelİm mİ?

PaylaŞirsiniz dİmİ:))

Tepki Skoru
0
yaratıcı fikirler cenneti gibisiniz öğretmenim yaa ;)) serginizin fotoğraflarını görmek istesek kırmazsınız bizi dimi ;)) lütfenn...

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
kişinin karşısndakini görmesi gönül gözündenmiş ;)) teşekkürler öğretmenim...sol elinize saygılar ;)) sağa teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Tamam hocam gönül gözü filan anlamadım ben. Aştı konu beni. Saygılar.. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle