Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

çiçek gözlük yapımı

Tepki Skoru
0

kalıp yardımıyla çiçekler hazırlanır ve boyanır,boyanan çiçeklerin ortası kesilerek göz delikleri oluşturulur,yine kalıp yardımıyla gözlerin sapları hazırlanır ve boyanır,hazırlanan sapların ucuna çiçekler yapıştırılır,gözlüğün buruna oturan bölümü için sapların kalınlığında bir dikdörtgen kesilir ve boyanır,burun için kesilen dikdörtgen çiçeklere yapıştırılır,yapıştırılan sapların ucu kıvırılarak gözlük şeklinin en son hali oluşturulur.

bu çalışma da alıntıdır arkadaşlar

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.nevriyecim senin çoktan bu çalışmayı yapmış ve örneğini eklemiş olman gerekirdi)))bu konuda gösterdiğin çabayı çok seviyorum

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlar.nevriyecim senin çoktan bu çalışmayı yapmış ve örneğini eklemiş olman gerekirdi)))bu konuda gösterdiğin çabayı çok seviyorum
yeni gördüm ya hocam bu çalışmayı yarın yapıp, resmini çekip yollarım sizin için....Kurbağınızı beyendiniz mi,??? güzel yapabilmişmiyim hocam :)

Tepki Skoru
0
yeni gördüm ya hocam bu çalışmayı yarın yapıp, resmini çekip yollarım sizin için....Kurbağınızı beyendiniz mi,??? güzel yapabilmişmiyim hocam :)
rica ederim arkadaşlar.çok beğendim nevriyecim kurbağayı.hatta ördeğini de gönderdim onu da yaparsın artık bir ara ))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle