Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Cezalı öğretmenler hakkında bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
ben geçen yıl atandım fakat çok istememe rağmen ailesel nedenlerden dolayı başlayamadım göreve. Şu an cezalıyım.Eylül atamasında olmuştu atamam bu yıl ağustosta başvuru yapabilirmiyim.Bilgilendirir misiniz?

Tepki Skoru
0
sayfanın açılması için; atanma tarihin üzerinden tam olarak bir yıl (365 gün) geçmesi gerekiyor.

hocam siz kasım ataması olması için şimdiden dua etmeye başlayın.

Tepki Skoru
0
Ama ek bir atama bunun için olmalı.Yoksa ben 1 yıl değil 2 yıl cezalı olmuş olcam. Bu da yasal değil...Yinede bunların ne yapacağı belli olmaz::(((

Tepki Skoru
0
ek atama olursada cezalandırılmamış olcaksınız ama.

sizin dediğiniz gibi her yıl cezalılar için ek atama olsa, herkes 26.yı işaretler. (sonuçta kasım-şuabat atama kontenjanları hem düşük oluyo hemde beğenilmemiş yerler oluyo)

Tepki Skoru
0
hocam,kadrolu olan tüm atama işlemlerinde hak sahibisiniz. sadece sözleşmeliye müracaat edemezsiniz.

Tepki Skoru
0
hayır benim cezam eylülde bitecek yeterinece cezamı çekmiş olcam:)) ama sizdiniz bana 365 gün diyen... demek istediğim eylülden sonra bir atama olmazsa ben seneye kadar 720 gün cezalı olmuş oluyorum.::((

Tepki Skoru
0
arkaşım bilmeden yorum yapıyorlar. ben ekim 1 2009 tarih,nde sözleşmeli istifa ettim. 9 temmuz 2010 tarihinde sözleşmeli atandım. kalvuda diyor ki 2010 tarihinden sonra istifa edenler tercih yapamaz diyor. ben millie ğitime kadar aradım. tercih yaptım ve atandım. iyiki yapmışım. iyiki istifa etmşim. doğudan kutuldum batıya geldim. ayrıca şimdi kadro için de eğer sayfa açılırsa tercih yapıcam. kalvuda yazar zaten.

Tepki Skoru
0
sevgi meslekdaşlarım benimde bu ceza konusunda bi sorunum var ben geçen yıl 2009a 2 sözleşmeli atamalarında bütünlemelere kaldığım için ünüversiteden aldığm mezun olablir düzeydeki belgeyle atamalara başvurdum daha sonra benim atamam gerçekleşti. 2 gun sonrada tek dersten sınıfta kaldığım açıklandı ve göreve başlayamadım.milli eğitim bana sınıfta kaldığmdan başvuramıcam için ceza almıcamı söledi ama bu yıl okulu bitirdim ama temmuzda sözleşmeli atamaya başvuru yapmaya kalktığmda 1 yıl içinde atandığnzda başvuru ekranı açılmıcaktır yazdı.bu durumda olan varmı yada bu konuda bilgisi olan varmı?????

Tepki Skoru
0
sanırım klavuda amladığım kadaryla kadro tercih edemiycez. yine de sayfa açlılmasını bekliycem

Tepki Skoru
0
muhafız arkadaşım bende 5 ekim 2009 sözleşmeli öğrt. istifa ettim ve 9 temmuzdaki atamalarda bana sayfa açılmadı 1 yıl dolmadan sen nasıl atandın merak ettim.

Tepki Skoru
0
önceki klavuzda açık açık yazıyor. 2010 ve sonrası görevini bırakan yada görevine hiç başlamayanalr tercih ademez diye. ben de sayfam açılmasına şaşırdım. hemen tercih yapmadım. klavuzu okudum bir de milli eğiitm müdürüne bizzat sorup öğrendim. önceki atamalrda sayfam açılşmamıştı. ama bu atama klavuzunda 2010 yılı gibi bir şey yazmıyor. sanırım kadrolu olmaz. bence senin sayfanın açılmamında büyük bir hata var.

Tepki Skoru
0
657 say​
ılı Kanun’un 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken 01/01/2010

tarihinden sonra sözle​
şmesi feshedilenler, fesih tarihinden sonra bir yıl geçmedikçe sözleşmeli öğretmenliğe

ba
şvuru yapamayacaklardır.
K​
İMLER BAŞVURABİLİR

Sözle​
şmeli öğretmenliğe, Kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için ÖSYM tarafından yapılan (2008-2009) Kamu
Personel Seçme S
ınavı’nda alanlar bazında belirlenen taban puanı ve üzerinde puan almış olmak şartıyla;

1)​
İlk defa görev almak isteyenler,

2)​
Aday ya da asıl olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak hâlen görev yapanlar,

3)​
Aday veya asıl Devlet Memuru iken (Kadrolu öğretmenlik dâhil) bu görevlerinden çekilmiş ve çekilmiş sayılanlar,

4)​
Kamu kurum ve kuruluşlarında 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi dışında kanun veya kanun hükmünde kararnameler
kapsam
ında sözleşmeli çalışanlar,

5)​
Sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilenlerden; göreve başlamayanlar ile göreve başlayıp ayrılanlardan
görevlendirmeleri 01/01/2010 tarihinden önce iptal edilenler,

6)​
Hâlen silâh altında olanlar,

7)​
30/06/1971 tarihinden sonra doğanlar,

8)​
Kamu ve vakıf üniversitelerinde halen görev yapanlar veya ayrılanlar,

ba
şvuru yapabileceklerdir.

Tepki Skoru
0
arkadaşım senin için tekrar klavuzu yayınladım. bir an ben de korktum ama eğer beni görevimden alırlarsa mahkemeye veririm. bence sen de hakkını ara. çünkü klavuzda açıkça yazmış. yazmasalardı o zaman biz de tercih yapmazdık.

Tepki Skoru
0
TeŞekkÜr ederİm arkadaŞim Çok sevİndİm bu habere ÇÜnkÜ 2010 kpss de 63 aldim puanim kadroya yetmİyor sÜrem dolmadi dİye sÖzleŞmelİye baŞvuramiyorum saniyodum Çok Çok sevİndİm tekrar teŞekkÜrler.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben de zaten senin gibi düşünüp üzülüyordum. tercih sayfamını son gön farkettim açıldığını tercih yaptım. hem de birinci tercihte kazandım. evime bir saat uzaklıkta. istifa ettiğime şükrettim. yoksa halla aynı yerde binekliyor olcaktım. 72 aldım bu sınvdan da ama kadroya ümitli değilim boşuna bir yıl çalışmışım. ama seneye yeniden gircem. inş kadro tban 70 e düşer. çünkü uzak yerleri yazmıycam.

Tepki Skoru
0
muhafız arkadaşım ya bana sayfa yine açılmıyo 27 08 2009 tarihinden sonra atamanız iptal edildiği için başvuru yapamazsınız diyo ve ben 15 eylüldeki 10 sözleşmeliye başvurmuştum kadroluya neden tercih yapamıyorum ne yapmam gerekiyo bilmiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim.

Tepki Skoru
0
Öğretmenliğe daha önce ilk defa, açıktan atama veya kurumlar arası çeşidiyle atandığı hâlde görevine
başlamamış olanlarda, atandığı tarihe göre, ilan edilen başvuru tarihlerinin son günü itibarıyla en az bir
yıllık bekleme süresini doldurmuş olmak,

Ağustos klavuzundan

Tepki Skoru
0
Buradaki " Öğretmenliğe daha önce ilk defa atandığı hâlde görevine
başlamamış olanlarda"ki ibare sözleşmeliyide kapsıyor maalesef.Yani sözleşmeli atanıp gitmeyende kadroluya başvuramıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle