Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ ETKİNLİK

Tepki Skoru
0
ARKADASLAR ÇEVRE KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ SUNUMUM VAR VE SUNUMUMUN EN AZ 45 DK SÜRMESİ GEREKİO VE BU DURUMDADA BİR SÜRÜ ETKİNLİĞE İHTİYACIM VAR YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM(BU ARADA DAHA ÖNCE ÇEVRE KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ AÇILMIŞ KONULARI OKUDUM)ŞİMDİDE[/color][/size][/font]N ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:)

Tepki Skoru
0
mesela okuma yazma çalışması olarak kawram haritası oluşturabilirsin çocuklarla beraber. biz balık kılçığı şeklinde yaptık.

kılçığı sağından ve solundan 4 gruba ayırdık, ses, hawa, toprak, su kirliliği olmak üzere. tabi her kol da kendi içinde ayrılıo kollara. sonra sol tarafını nedenleri olarak biz resmiledik. mesela hawa kirliliğine ewin bacasından çıkan duman falan çizdik. her kirliliğe 4 resim çizdik. bunun sonuçlarını da çocuklar resimlediler. balık kılçığının sağ tarafına da onların resimlerini yapıştırdık. mesela su kirliliğine üzgün balık, çok kirli deniz falan çizdiler.

çok iyi anlatamadım galiba :)

resimini çekersem gönderirim

Tepki Skoru
0
anladım gibi çok teşekkür ederim ama resmini çekersen daha makbule geçer şimdiden çok saol canım:)

Tepki Skoru
0
ben bir tırtıl yaptırmiştim cocuklara yuvarlak kesilmiş kagıtlar dagıttım daha sonra bu kagıdın üzerine istedikleri cevreyi cizdiler kirli yada temiz bir cevre sonra onları birleştırıp duvara satım ve cok hoş bir tırtıl oldu birde güzel bir yüz işte sana cevreci bir tırtıl tabi işine yararsa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle