Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çerkezköy 80.Yıl Çocuk Yuvası İçin...

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar,

Bizim çalıştığımız firma tarafından desteklenen bir gönüllüler ekibimiz var. Bu ekibin 2009 yılı projelerinden biri de çok yakınımızdaki Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı 0-12 yaş çocuk yuvası ile ilgili. Bu yuvadaki 3-6 yaş grubu ile etkinlikler düzenlemek istiyoruz.

Bizler ne anaokulu öğretmeni ne de çocuk gelişimi mezunuyuz, ama yine de buradaki çocuklara bir faydamız olsun istiyoruz.
* İşyeri psikoloğumuz bize, bu kurumdaki çocukların özel durumları nedeni ile onlara nasıl davranmamız gerektiği konusunda bir eğitim verecek.
* Yakınımızdaki bir anaokulu da yapacağımız faaliyetler konusunda rehberimiz olacak, bize danışmanlık yapacak.
Çocuklarla birlikte gerçekleştireceğimiz faaliyetler için kaynak kitap ve dokümana ihtiyacımız var. Bu forumda çok güzel ve yol gösterici dergi ve kitapların olduğunu gördüm.
Bu konuda yardımlarınızı rica edebilir miyiz.

Tepki Skoru
1
İsminiz:
okul ismi: (il-ilçe belirterek)
okul tel : (alan kodu ile birlikte)
İhtiyaç :

Bu şekilde yazarsanız daha iyi olur.:):)

Tepki Skoru
0
İsmim: Nilüfer Gökgöz
Kurum İsmi : SHÇEK Çerkezköy 80.Yıl Çocuk Yuvası
Telefon : 0 282 758 12 10 (bu işyeri telefonum)
İhtiyaç : Faaliyetlerde kullanılacak yardımcı etkinlik kitapları ve benzeri kaynak kitap ve dergiler

Teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.