Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

CELLOCANLARIM

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım burası devlet anaokulu tam gün eğitimde yanlızca 140 ytl 1200 metrekarelik trafik eğitim sahamız var resimlerde gördüğünüz gibi birtane halı sahamız var basket potalı dışarı bahcemiz vs daha anlatamadığım bir sürü şey inanın çoğu devlet okulları özel okullara bin basar eğitim olarakta hizmet olarakta

Tepki Skoru
0
başarılar diliyorum arkadaşım sana

darısı inşallah yeni mezun olacakların başına sonra da bana :) :) :)

herşey mükemmel bir devlet okulu ancak bu kadar iyi olabilir!!!

Tepki Skoru
0
çok güzel okulun varmış gerçekten.ilk defa bir devlet okulunun anasınıfını bu kadar güzel gördüm.
başarılar diliyorum size.bu arada çocuklarınız da çok tatlı

Tepki Skoru
0
DARISI SİZLERE OLSUN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZ DAHA İYİLERİNE GİDERSİNİZ YADA TÜRKİYEDEKİ TÜM OKULLARI BU SEVİYEYE GETİRMEYE NE DERSİNİZ....

Tepki Skoru
0
cok guzel bır okul,sınıf ve tabıkı cocuklar :) bende devlet okulu olduguna ınanamadım.basarılar

Tepki Skoru
1
Okulun ve sınıfın çok güzel...
Başarılı uzun yıllar dilerim canım...:):)
Çocukların bir harikaaa...:):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlarımız bazıları inanmakta güçlük çekiyorlar tabiki burası devlet okulu kırşehirde dr meral kılıçözlü anaokulu aidatıda 140 ytl yemeklerde süper çıkıyor 18 tane öğrencisi var bak hocamızın biri emekli oldu bende tayin isteyeceğim okulda boş kontenjan var haberiniz olsun :)))

Tepki Skoru
0
çokk güzell okulunn...öğrencilerin de çokk ciciii...gerçekten de bir devlet okulunun bu kadar mükemmel olması çokk sevindiricii..kalite gittikçee artıyorr inşallahh..okulöncesi eğitimm hak ettiği yere bir an önce ulaşmalı artıkk..daha fazlaa geçç kalınmadann...

DARISI BİZLERE OLSUN ARKADAŞLAR İNŞALLAH ..TÜRKİYEDEKİ TÜM OKULLARI BU SEVİYEYE GETİRMEYE NE DERSİNİZ....

başarılarının daim olmasını diliyorumm turkeygoogle...öğrencilerine ve sana sevgi ve selamlarr...

sevgiye kalınn..mutluu kalınn...

Tepki Skoru
0
teşekkür ediyorum bu güzel düşünceleriniz için sizlerde önemli olan öğretmenin verimli çalışması tabiki imkanlar nasıl olursa olsun öğretmen verimli çalışmadıktan sonra bir anlamı olmuyor benim unv arkadaşlarım ne imkansızlıkla çalışıyor fakat imkanlarının en iyisini yapıyorlar.

Tepki Skoru
0
gerçekten okul çok güzelmiş ist da evime yakın anaokulları 220-320 milyon alıyor! kiminin ortamı da berbat yani hiç bişey yok! ne öğretmenleri öğretmen ne kurucuları anaokulu hakkında bilgi sahibi...devlet okulu bin kat iyi...
ama bu okul gerçekten çok donanımlı bi okul :thumbsup:

Tepki Skoru
0
bu okul kırşehirde bir hayırseverin yaptırdığı Dr meral kılıçözlü anaokulu 8 sınıf var 7 tam gün 2 tane yarım gün iki tane üçte olabilir öğretmen açığı var.(eş durumu tayiniyle yer değiştirenler) düşünürseninz kırşehirede yakınsanız neden olmasın çok zor birşey değil sevgili öğretmenler ve öğretmen adayları

Tepki Skoru
0
Gerçekten maddi olarak verilebilecek olanakların hepsi bu okulda mevcut sanırım. Görsel zenginliği çocuklar kadar öğretmenler için de motive edici özellik taşıyordur. Bu tür okullar yaptıran hayırseverlere saygılar efendim.
dileğimiz Türkiyemizin her yerinde bu tanımlara uyan okullarımızın çoğalması.
Çocuklarınız da harika!:36_3_3:
ve tabi ki haklısınız her nerde olursa olsun, hangi imkanlara sahip olursa olsun bir öğretmenin verimi çok daha önemli. İmkansızlıklar içinde harikalar yaratan öğretmenlerimiz var.
(bu arada kırşehire selamlar, doğduğum ama hiç görmediğim yere..)

Tepki Skoru
0
Teşekkürler çok şirin celocanlarınız var gerçekten...Okulun imkanlarının çok olması artınız öğrencileriniz yaparak ve yaşayarak öğreniyor(trafik fotoğrafları güzeldi).Başarılar diliyorum...

Tepki Skoru
0
insan gördüğü kadar düşünür zengin uyarıcı bunun için önemlidir ama abartıya kaçmadan tabiki ben okulumdan çok memnunum allah daha güzellerini size nasip etsin inşallah sağlıcakla kalın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle