Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çarpışmalarda morarmayı ve şişmeyi önlemek için ne yapmalıyız

Tepki Skoru
0
anasınıfında olduğumuz için çarpışma olayları çok sık oluyor. çarpışmalarda morarma ve şimeyi önleyebilecek neler yapabiliriz. ilk etapta ve bununla ilgili sınıfımızda hangi kremleri bulundurmalıyız. teşekkürler

Tepki Skoru
0
SAYIN HOCAM
MORARMALARI ÖNLEMEK İÇİN İLK AŞAMADA SOĞUK UYGULUMA YAPILMALIDIR. BUZU DİREK TEMASTAN ZİYADE BİR POSET İÇERİSİNDE UYGULAMAK GEREKİR. KULLANILABİLECEK KREM OLARAK EĞER YARA AÇIK DEĞİLSE YANİ ''SADECE MORLUK VAR VE SIYRIK YOKSA'' lasonıl pomad KULLANILIR.

Tepki Skoru
1
sınıfımdaki buzdolabında buz poşetlerim devamlı olur... kullanımı da rahat oluyor.. okulun buz ihtiyacı anasınıfndan yani :))

Tepki Skoru
0
hocam bde viks sürüncede iyi oluyor morarmasını ngellilyor ben denedim olu ama ne kadar doğru bilemem etice iyi

Tepki Skoru
0
yaa morarma demeyinn arkadaşalrrr benimde vücudumda çarpmalar olmadan dahii morarmalr oluyooo ilk önceee moraracak yer ağrıyoo sonra morarıyooo doktora gittim hiç bişey söylemediii

Tepki Skoru
0
ben viks kullanıyorum morarmadan şişmeden geçiyor yalnız kokusu pek hoş değil.Sınıfta mutlaka bulunması gerekir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle