S _seval_ Katılım 17 Mar 2007 Mesajlar 21 Tepki Skoru 0 Puanları 0 17 Mar 2007 #1 arkadaşalar fen öğretimi dersinden canlılar konusuyla ilgili deneylere ve hikayelere ihtiyacım var fikirlerinizi paylaşırsanız çokk sevinirimmm şimdiden teşekkürlerr!
arkadaşalar fen öğretimi dersinden canlılar konusuyla ilgili deneylere ve hikayelere ihtiyacım var fikirlerinizi paylaşırsanız çokk sevinirimmm şimdiden teşekkürlerr!
A amelie Katılım 4 May 2007 Mesajlar 3 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 37 4 May 2007 #2 merhaba.bu istediğin konuda bana acil lazım.bu konuyla ilgili sunum yapacam.acaba konuyu buldun mu?bana cevap yazarmısın.teşekkür.[/align]
merhaba.bu istediğin konuda bana acil lazım.bu konuyla ilgili sunum yapacam.acaba konuyu buldun mu?bana cevap yazarmısın.teşekkür.[/align]
S _seval_ Katılım 17 Mar 2007 Mesajlar 21 Tepki Skoru 0 Puanları 0 5 May 2007 #3 mrb hayvanlar ve bitkilerle ilgili oyun ve drama etkinlikleri burada paylaşıyoruz köşeşine bakarsan bulabilirsin. masallar böülümünde de hikayeler var.
mrb hayvanlar ve bitkilerle ilgili oyun ve drama etkinlikleri burada paylaşıyoruz köşeşine bakarsan bulabilirsin. masallar böülümünde de hikayeler var.