Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çanakkale 18 mart üniversitesi öğrencilerinden her yaş grubuna oyun

Tepki Skoru
0
ellerinize sağlık arkadaşlar. teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
hocam ellerinize,emeginize saglık..... hepsinide inceledim ..çok güzel oyunlar var.... ben bu yıl staja çıkacagım..inanın çok lazım olacak...allah razı olsun...tşk....

Tepki Skoru
0
mrb ben de canakkale onsekız mart unv okuyorum beden egıtımı dersınde 4 yaşa uygun atlama oyunu bılıyomusun paylaşırsn sevınırım

Tepki Skoru
0
canım bu oyunların içinde ismail edibe ve şakir hocanın dersinde verilen tüm kavramlar vari atlam çekme itme vb. eğer incelersen içinde çok güzel oyunlar var . onları kullanırsın . oyunları bizraz incelemeni raca ediyorum. vaktim olsa san yollardım kusura bakma. bu arada bu hafta üniversitenin özel eğitim toluluğu benim bitlis güroymaktaki yamaç köyüme yardım kampanyası düzenliyor. sınıfına bunu duyurrsan çok sevinirim. ii günler canım.

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler yani staja başladığım için işime çok yarayacak

Tepki Skoru
0
mrb ben de canakkale onsekız martta okul önc öğrt okuyorm, ilanınız asılmıs gördüm,, ablacım şakir hocanın beden egıtımı dersını alıyoruz 4 yaşa uygun atlama etkınlığı var mı arşvinizde yardımcı olursanız seviniirim :)

Tepki Skoru
0
mrblar ben de onsekız mart unv de okuyorum ve şakır hocadan beden egıtımı dersı alıyorum benım konum 4 yaş atlama bırkac örnek buldum ancak eger sızın arsıvınızde de varsa ve bana yardımcı olursanız sevinirim sevgiler..

Tepki Skoru
0
canım inan hiç vaktim yok arşivin hepsi bunlardı.ama holilopları koyup içinden çift zıplama yaptırabilirsin ya da step tahtalarını koyup ordan oraya atlalamalarını sağlayabilirsin ya da tavsan ayakları çıizip onların üzerine atlamalarını isteyebilirsin yada gölün içindeki kurbağalar nilüfer yapraklarına atlayabilir. vala aklıma gelen bunlar canım .inş işine yarar

Tepki Skoru
0
çok güsel hepsi çok tesekkürler benmde 4 yaş denge umarım güzel olur ama tam toparlayamıyorum:( arşiv süperr :)

Tepki Skoru
0
bunların hepsi çok güselll ya ne ararsan war:) ) ÇOKKKKKKKKKK TŞKLERRRRR

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00