Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de normal eğitim veren bir okulda çalışmaktayım.benden önceki arkadaşlar 9.00-13.00 çalışmaktaydılar.şimdi benim atanmamla çalışma saattleri 9.00-15.10 oldu.80 dakikalık öğle paydosunda çocuklar evlerine gidecek.ders saati olarak düşününce 5 saat 40 dakika çalışmış oluyorum.görünürde yönetmeliğe aykırı bi durum yok değil mi,itiraz edecek noktam yok mu:(müdürün inisiyatifiyle ilgili bi durum değil mi bu:(cvp lütfen...

Tepki Skoru
0
bizde ders saati 6 , 50 dakika bir ders ,5 saat çalışma süremiz.ben 8:15 -1:15 yaptım giriş çıkış saatlerini ama 1:30 buluyor sınıftan çıkmam.sınftan çay saati için çıkıyorum.yardımcım var o sınıfta duruyor.ayrıca teftişe gelen müfettiş hocalarımızda en azından çay saatine çıkın okulunuzda olup bitenden haberiniz olur demişlerdi.tabi bu birazda müdürün insafına kalıyor.hiç sınftan çıkmadan da zor oluyor.bence hakkınızı arayın en azından çalışma süresi konusunda....nerden mezun olunduğu bence de önemli değilse bırakalım liseden mezun olan arkadaşlar yapsın bu işi yada gerçekten çocuklarla çok iyi anlaşan öğretme yetisi yüksek bakıcılarda gelsin.niye boşunamı olıyoruz biz bu eğitimi iki yıl okuyup üstünü okuyan arkadaşlara bir şey diyemem çünkü onlarda eğitim alıyorlar stajlarını yapıyorlar belki 4 yılçektiğimiz maddi manevi sıkıntı kadar olmasada onları da zorluyorlar.ki meslek liseli arkadaşlara böyle bir hak tanınıyor lisede buna yönelik dersleri var.çalışsınlar üniversitesini de okusunlar.ister iki yıl okuyup iki yıl dışardan 4 yıla tamamlasınlar yada 4yıllık okusunlar yani ünivrsite görsünler yaşları düşünceleri otursun.biliyorsunuz uzunca bir dönem 10 yıl çalışan kadro aldı sınıf öğretmenleri anasınıfına geçiş yaptı.gerçi sınıfçılarda madur bi dönem üniverste okumuş kim varsa sınıf öğretmeni oldu,ziraatçılar veterinerler vb.bitmez...kısaca bence eğitim şart

Tepki Skoru
0
evet hocam çalışma saatimiz 50 dak olarak düşünülünce 5 saat yönetmelikte, ancak 6 saati geçmemek koşuluyla da çalıştırılabiliyoruz.bu noktada itiraz hakkı göremiyorum kendimde.yoksa ben mi yanlış biliyorum?çalışma saatlerim 9.00-12.20, 13.40-15.10 olacak.toplamda 4 saat 50 dakika,yani ders saati olarak 5 saat 40 dakika:(nerdeyse 6 ders saati, bari ek ders ücretimiz farklı olsa:(

Tepki Skoru
0
ben hepinizden kötü durumdayım 7.30-17.30:))) ama cıkmam 17.45 i buluyor.bende itiraz ettim tabi kötü oldum.stajerleri bile bana karsı dolduruyor bölüm sefi.en son okul mudurunu gaza getırıp beni azarlattı..sımdı evrakları topluyorum mahkemeye vermeye hazırlanıyorum.herseyı kafalarına gore yapıyorlar.mola varmı yok!!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar çalışma saatleri ile olan sıkıntılar da mesleki problemin bir parçası.benim müdürüm iyi birşey demiyor benim sorunum değil mantığını anlayamıyorum.bugün benim sorum,yarın senin sorunun oluverir.müdür yada yer değişikliğinde aynı sorunu sizler de yaşayabilirsiniz.BENİM DE ÇALIŞMA SAATLERİM 08:30-14:30 HİÇ ARALIKSIZ ÖĞLE ARASINDA DA ÇOCUKLAR EVE GİTMİYOR.BU OKULA YENİ GELDİM .BENDE ÖNCE VELİLERİN DEDİĞİ DOĞRULTUDA HAREKET EDİLİYORMUŞ.YÖNETMELİK HAK GETİRE ANLAYACAĞINIZ.MÜDÜR KONUSUNDA BEN DE ŞANSLIYIM ÖĞLE ARASI VE TENEFÜDLERDE ÇIKABİLİRSİN DİYOR.AMAAAAAAA BİZİM BÖLÜMDE TENEFÜS YAPMAK NE KADAR MÜMKÜN.SINIFTA OLABİLECEK EN UFAK BİR AKSAKLIKTA VELİ DA DAHİL HESAP SORULUYOR ÖĞRETMENE.ÖRN:ÖĞLE ARASI ÇOCUĞU TEK BAŞINA OYNAMIŞ BUNDAN ÖĞRETMEN SORUMLU.SENİN ÇALIŞMA SAATLERİN ÖĞLE ARASI TENEFÜS HAKKIN İLGİLENDİRMİYOR VELİ.ÇOCUĞUNU OKULA BIRAKIP OKULDAN ALMAYA GELİNCEYE KADAR GEÇEN TÜM SÜREDEN ÖĞRTNM.İ SORUNLU TUTUYOR.ÇALIŞMA SAATLERİ İLE İLGİLİ SORUN HEPİMİZİN SORUNU ARKADAŞLAR .BEN DÖNEM BİTSEDE KENDİM İÇİN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLARIN BU SORUNLARI YAŞMAMASI ADINA BİZİM HAKLARIMIZI NETLEŞTİRMEK ADINA DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM EN KISA ZAMANDA .BU KONUDA ÖNCELİKLE BİLGİSİ OLAN YADA SENDİKALI OLAN ARKADAŞLAR DAN NE YAPMAM HANGİ ADIMLARI ÖNCELİKLE ATMAM KONUSUNDA BENİ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM.HEPİMİZ OKULÖNCECİYİZ,BU SORUN HEPİMİZİN SORUNU....

Tepki Skoru
0
mimoza2897 tüm söylediklerinizin arkasındayım.bu durum için ne yapabiliriz?birlik olup hareket etsek belki bi çözüme ulaşabiliriz.9 dan 4 e kadar okulda duran bir öğretmenle 9-13.00 çalışan bir öğretmen nasıl aynı ücreti alır?bu durum bir netlik kazanmalı artık

Tepki Skoru
0
hocam bende biseler yapmayı dusunuyorum.sendıka arkamda evraklar hazır biran önce bişeler yapmalı ben artık dayanamıyorum calısma saatlerıne 11 saat okuldayım uygulama anasınıfında....netlesmeli bişeler yeter keyfı uygulamalar.Yıllarca tabiri caizse essek gıbı calıstırmıslar bazı ögretmenlerı agzını acıp su benım hakkım dememıs ben dedım kotu oldum..

Tepki Skoru
0
bu durumla ilgili neler yapabiliriz?neden idareceilern insiyatifine göre şekilleniyor bizim çalışma saatlerimiz?lütfen birileri bir şeyler yapabileceğimizi söylesin...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bu durumla ilgili neler yapabiliriz?neden idareceilern insiyatifine göre şekilleniyor bizim çalışma saatlerimiz?lütfen birileri bir şeyler yapabileceğimizi söylesin...
bu konu ile ilgili dernek faaliyetlerimizde çalışmalar yapılacaktır. inş önümüzdeki eğitim öğretim sürecine daha net bir çalışma programı ile başlarız.

Tepki Skoru
0
ben de taşımalı bir okuldayım 8.30-15.15çalışıyorum. müdürümüz anlayışlı tabi bunda benim ve arkadaşımın net tavrı çok etkili oldu.biz çalışma saatimiz yönetmeliğe aykırı dedik o da bize ama hocam sizin tenefüsünüz yok dedi biz de ozaman biz öğlen saatimiz gelince çıkarız dedik. böylece ortak yolu bulduk. sabah 10-10.20 arası çay arası veriyoruz, öğlen arası bir buçuk saat biz de yardımcı abla tuttuk o ilgileniyo daha önceki yıllarda ablaları ve abilerinin yanına çıkıyolardı,bu sene rahatız.

Tepki Skoru
0
uygulama anasınıflarında uyku saati olmak zorundamı benım okulumda yok bu konuda aydınlatırmısınız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okul önceciler bile kendi aralarında bu kadar çelişirken bi çözüm bulunacağını sanmıyorum bu ücretli kadrolu sözleşmeli sanatçıların alaylı alaysız tartışması gibi bazıları konuşur bazıları ilerler. mesai saatleri yönetmelikte yazıyo yarım ve tam gün olarak devletteyseniz bunun muhatabı önce müdürünüz sonra meb müdürleridir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle