bizde ders saati 6 , 50 dakika bir ders ,5 saat çalışma süremiz.ben 8:15 -1:15 yaptım giriş çıkış saatlerini ama 1:30 buluyor sınıftan çıkmam.sınftan çay saati için çıkıyorum.yardımcım var o sınıfta duruyor.ayrıca teftişe gelen müfettiş hocalarımızda en azından çay saatine çıkın okulunuzda olup bitenden haberiniz olur demişlerdi.tabi bu birazda müdürün insafına kalıyor.hiç sınftan çıkmadan da zor oluyor.bence hakkınızı arayın en azından çalışma süresi konusunda....nerden mezun olunduğu bence de önemli değilse bırakalım liseden mezun olan arkadaşlar yapsın bu işi yada gerçekten çocuklarla çok iyi anlaşan öğretme yetisi yüksek bakıcılarda gelsin.niye boşunamı olıyoruz biz bu eğitimi iki yıl okuyup üstünü okuyan arkadaşlara bir şey diyemem çünkü onlarda eğitim alıyorlar stajlarını yapıyorlar belki 4 yılçektiğimiz maddi manevi sıkıntı kadar olmasada onları da zorluyorlar.ki meslek liseli arkadaşlara böyle bir hak tanınıyor lisede buna yönelik dersleri var.çalışsınlar üniversitesini de okusunlar.ister iki yıl okuyup iki yıl dışardan 4 yıla tamamlasınlar yada 4yıllık okusunlar yani ünivrsite görsünler yaşları düşünceleri otursun.biliyorsunuz uzunca bir dönem 10 yıl çalışan kadro aldı sınıf öğretmenleri anasınıfına geçiş yaptı.gerçi sınıfçılarda madur bi dönem üniverste okumuş kim varsa sınıf öğretmeni oldu,ziraatçılar veterinerler vb.bitmez...kısaca bence eğitim şart