Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bütünleme sınavında başaranlar buraya...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bütünleme sonuçlarını öğrenenler buraya yazsın.Kasım atamalarında kaç kişi olduğumuz belli olsun.İnşallah herkes geçmiştir..

Tepki Skoru
0
açıklanmasın giden gitti elimizden zaten,Allah bu aöf yü nasıl biliyosa öyle yapsın,şans bi gün bizede gülsün artık yoruldum..

Tepki Skoru
0
Başlığı ben mi erken açtım diye düşünüyorum da..Yok yok sorun bende değil.Acaba kimde????????

Tepki Skoru
0
hüşa kardeş.bi arkadaş ekimden önce açıklanmıcak dedi o aramış a.ö.f yi böle demişler.çok merak ediyorum.nolur açıklasalar

Tepki Skoru
0
OOOOOOOOOOOfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tepki Skoru
0
OOOOOOOOOOOfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
hüşa arkadaş.biz salaklığımızla,doğruluğumuzla kaldık.böle ortada.sınıfta kalcağını bilenler bile başvurmuş ve atanmışlar.kalsak bile bisene çalışırız,biyandan okuruz diolarmış.o geçici belgeyle bisene idare etçeklermiş.bu nasıl iş yha biz böyle hep dürüstlüktenmi kaybedicez anlamadımki:36_11_13:

Tepki Skoru
0
hüşa arkadaş.biz salaklığımızla,doğruluğumuzla kaldık.böle ortada.sınıfta kalcağını bilenler bile başvurmuş ve atanmışlar.kalsak bile bisene çalışırız,biyandan okuruz diolarmış.o geçici belgeyle bisene idare etçeklermiş.bu nasıl iş yha biz böyle hep dürüstlüktenmi kaybedicez anlamadımki:36_11_13:
atandıkları Mem'ü kabul eder mi?Hiç sanmıyorum ama..

Tepki Skoru
0
offfffffffffffffffffffff acıklansın artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yazılanları takip ediyorum da merak ettim.Dersi kalıp ta geçici belge ile atanan var mı.Kesin mi kabul etmişler mi yani...???

Tepki Skoru
0
arkadaşım olmaz öyle şey okadr da değil yani.

Tepki Skoru
0
kısmet birazda arkadaşlar allahım ne olur bizlerde kasımda atanalım ne olur allahım ümitlerimiz boşa çıkmasın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yazılanları takip ediyorum da merak ettim.Dersi kalıp ta geçici belge ile atanan var mı.Kesin mi kabul etmişler mi yani...???
Arkadaşlar, eskiden, atama eylülde olsa bile şubatta dersini verip mesleğe başlayanlar varmış, rapor alarak idare ediyorlarmış, diplomayı aldıktan sonra da göreve başlıyorlarmış

şimdiki uygulamayı bilmiyorum, sanırım eskiden olduğu kadar kolay yapılmıyor, özellikle bunun önüne geçmek için diplomasız başvuru kabul etmiyorlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar artık mezunum çok şükür. yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııın:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle