arkadaşlar tarihlere baktım da tarihlerle ilgili birşey yapamayız.. Çünkü başvurular 18-25.09.2009 arasıymışş... Sadece bütünleme sınavının açıklanma tarihi kullanılabilir..En büyük ispat; diploma tarihi 07.09.2009 olanların, bu tarihten önce nasıl atanıyor olması! İspat çok aslında büt. tarihi belli, açıklandığı tarih belli ve atamanın başvuru tarihi belli v.s...
arkadaşım atı alan üsküdarı geçmişşş şu gecede allaha havale etmekten başka bişey yapılmaz okadar kanunsuzluk içindeyizki bunu yapanlar aslında başvuranlar değil başvuruyu kabul eden malesef devlet memuru kişiler asıl onlar cezalandırılmalıarkadaşlar tarihlere baktım da tarihlerle ilgili birşey yapamayız.. Çünkü başvurular 18-25.09.2009 arasıymışş... Sadece bütünleme sınavının açıklanma tarihi kullanılabilir..
kabul edenlerİ mİ yoksa etmeyenlerİ mİ???arkadaşım atı alan üsküdarı geçmişşş şu gecede allaha havale etmekten başka bişey yapılmaz okadar kanunsuzluk içindeyizki bunu yapanlar aslında başvuranlar değil başvuruyu kabul eden malesef devlet memuru kişiler asıl onlar cezalandırılmalı
arkadaşım ben pek anlayamadım daha önceki yazıları okuduysan bazı kişiler büt mağduru olarak başvuru yapmış ve atanmış onların başvurusunu kabul eden memdeki devlet memurlarından bahsetmiştim seni anlıyamadım şimdi,ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum onu söylemek istediysenkabul edenlerİ mİ yoksa etmeyenlerİ mİ???