Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Büt sonucu acıklanmadan büt magduru olup 10000 alımda atanan arkadas...

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bazen bizlerin kul olarak bazı şeylere gücümüz yetmiyor.yüce rabbime havale ettim öylelerini

Tepki Skoru
0
En büyük ispat; diploma tarihi 07.09.2009 olanların, bu tarihten önce nasıl atanıyor olması! İspat çok aslında büt. tarihi belli, açıklandığı tarih belli ve atamanın başvuru tarihi belli v.s...
arkadaşlar tarihlere baktım da tarihlerle ilgili birşey yapamayız.. Çünkü başvurular 18-25.09.2009 arasıymışş... Sadece bütünleme sınavının açıklanma tarihi kullanılabilir..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tarihlere baktım da tarihlerle ilgili birşey yapamayız.. Çünkü başvurular 18-25.09.2009 arasıymışş... Sadece bütünleme sınavının açıklanma tarihi kullanılabilir..
arkadaşım atı alan üsküdarı geçmişşş şu gecede allaha havale etmekten başka bişey yapılmaz okadar kanunsuzluk içindeyizki bunu yapanlar aslında başvuranlar değil başvuruyu kabul eden malesef devlet memuru kişiler asıl onlar cezalandırılmalı

Tepki Skoru
0
arkadaşım atı alan üsküdarı geçmişşş şu gecede allaha havale etmekten başka bişey yapılmaz okadar kanunsuzluk içindeyizki bunu yapanlar aslında başvuranlar değil başvuruyu kabul eden malesef devlet memuru kişiler asıl onlar cezalandırılmalı
kabul edenlerİ mİ yoksa etmeyenlerİ mİ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konuyu düşündükçe çok sinirleniyorum tabii ama gelin görün ki bu işin içinden çıkamayız. Bunun için kimsenin işi gücü olmayacak, sadece bununla uğraşcak..
Hüşa hoca'nın da dediği gibi hangisini şikayet edeceğizz.. Artı kimi kime şikayet edeceğizz??

Tepki Skoru
0
kabul edenlerİ mİ yoksa etmeyenlerİ mİ???
arkadaşım ben pek anlayamadım daha önceki yazıları okuduysan bazı kişiler büt mağduru olarak başvuru yapmış ve atanmış onların başvurusunu kabul eden memdeki devlet memurlarından bahsetmiştim seni anlıyamadım şimdi,ben bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum onu söylemek istediysen

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle