Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Büt sonucu acıklanmadan büt magduru olup 10000 alımda atanan arkadas...

Tepki Skoru
0
bi arkadasım var, memleketten yeni evli, bütte tek dersi vardı, ama gececegindende emindi bu arada... 10000 atamada sonuclar acıklanmadıgı için herkes basvuru yapamadı, ama o yaptı ve atandı nasılmı... eşi ile cıkıp il il memleri dolasmıslar ve diploma istemeyen bazı memler varmış yani kabul edenler... bi çok il dolasmıslar ve sonunda marasta sanırım kabul etmişler ve diplomasız basvuru yapmış uyanık büt sonucuda zaten malum iyi olunca atandı güzel bir şekilde... simdiye kadar sizinle paylasmamıstım içinize büyümesin diye, ama simdi zaten büt magdurlarına atanma sansı yenıden dogdugu için paylasayım istedim... yalan deil gercektir...

Tepki Skoru
0
Biz bunu baştan beri biliyorduk hocam!! Sadece sizin arkadaşınız değil bu şekilde atanan.. Ben de duydum; Keçiören MEM ve Diyarbakır MEM'lerin onayladığını (sonradan tabii). Ben de büt mağduruyum..

Tepki Skoru
0
Bunu duyunca iki gün kendime gelememiştim. Aileme de söyleyemedim hatta üzülmesinler diye..
Başvurular cuma bitti, büt sonuçları pazartesi açıklandı, salı diplomalar dağıtıldı..
Kurumların birbirinden haberi yok zaten o ayrı birşey!! Ama bunu bilipte paylaşmayanın Allah belasını versinn!!

Tepki Skoru
0
ben büt maduru değilim salaklığımın maduruyum 46,001 le ama büt maduru arkadaşlar üzülmeyin bence bu kul hakkıdır ve kimsenin hakkı kimsede kalmaz bakın allah bir kapı daha açtı...

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar bu şekılde bırçok kışı atandı göreve başladı , bır arkadaş ıspartaya atanmış ıkı tane dersten kaldıgı için ıptal edılmış sözleşmesı sonradan duydum

Tepki Skoru
0
bi arkadasım var, memleketten yeni evli, bütte tek dersi vardı, ama gececegindende emindi bu arada... 10000 atamada sonuclar acıklanmadıgı için herkes basvuru yapamadı, ama o yaptı ve atandı nasılmı... eşi ile cıkıp il il memleri dolasmıslar ve diploma istemeyen bazı memler varmış yani kabul edenler... bi çok il dolasmıslar ve sonunda marasta sanırım kabul etmişler ve diplomasız basvuru yapmış uyanık büt sonucuda zaten malum iyi olunca atandı güzel bir şekilde... simdiye kadar sizinle paylasmamıstım içinize büyümesin diye, ama simdi zaten büt magdurlarına atanma sansı yenıden dogdugu için paylasayım istedim... yalan deil gercektir...
Böyle birşey olamaz.Atama tercih seçim sayfasını doldururken aynı sayfa da , başvuru formunu onaylatacağınız il ve ilçe MEM seçilmiyormu?Sonrasında bu yerde onaylatılmıyor mu? Adam tercih klavuzununda ''X ''MEM seçecek , sonrasında ''Y ''MEM de onaylatacak.İnannmayınız.Yok böyle birşey.

Tepki Skoru
0
Böyle birşey olamaz.Atama tercih seçim sayfasını doldururken aynı sayfa da , başvuru formunu onaylatacağınız il ve ilçe MEM seçilmiyormu?Sonrasında bu yerde onaylatılmıyor mu? Adam tercih klavuzununda ''X ''MEM seçecek , sonrasında ''Y ''MEM de onaylatacak.İnannmayınız.Yok böyle birşey.
önce mem bulmuş sonra tercih yapıp onaylamıstır:)) bu o kadarda zor deilki:))

Tepki Skoru
0
nasıl inanmayınız arkadasım diyorum ya arkadasım :)) ayrıca bakınız diğer arkadaslşarda dıyorki '' evet benımde böyle atanan arkadaslarım var'' diyor.. inanmayın ne demek??

Tepki Skoru
0
nasıl inanmayınız arkadasım diyorum ya arkadasım :)) ayrıca bakınız diğer arkadaslşarda dıyorki '' evet benımde böyle atanan arkadaslarım var'' diyor.. inanmayın ne demek??
Arkadaşınızla bi iddia ya girin.Kazanırsınız.Madem ki öyle birşey var.Versin size TC numarasını.Giriş yapın sisteme bir bakın bakalım.Ne görülecek.

Tepki Skoru
0
hocam yok ya olurmu benim arkadasım diyorum çok yakından baskasından duysam belkı ınanmazdım ama budur yani.. ben sadece benim arkadası bilyor ve ğpaylasmıyordum birde baktım ben yazınca millet konusmaya basladı :)) dogru hocam yani hiç şüpheniz olmasın...

Tepki Skoru
0
Bunu duyunca iki gün kendime gelememiştim. Aileme de söyleyemedim hatta üzülmesinler diye..
Başvurular cuma bitti, büt sonuçları pazartesi açıklandı, salı diplomalar dağıtıldı..
Kurumların birbirinden haberi yok zaten o ayrı birşey!! Ama bunu bilipte paylaşmayanın Allah belasını versinn!!
arkadaşım çok üzülme beddua etme şu günde boşver bak iyi olmuş atanmaları bize şimdi sıra gelecek birde böyle düşünün inşallah böyle atanan çok kişi vardır ve biz korktuğumuz büt mağdurlarından sıra gelmez diye boşuna üzülmüşüzdür herkez için hayırlısı olsun inşallah

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanlığı 'ndan ; bilgi edinme hakkımı kullanarak bu olayı sorgulayacağım.Mademki böyle birşey var.Elinde somut delil arkadaşın var.Aksi bir cevap geldiğinde haksızlığı isatlamak için bilgi konusunda yardımcı olacakmısın.Bunu tüm arkadaşlarımız için yapacağız.Varmısın.

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanlığı 'ndan ; bilgi edinme hakkımı kullanarak bu olayı sorgulayacağım.Mademki böyle birşey var.Elinde somut delil arkadaşın var.Aksi bir cevap geldiğinde haksızlığı isatlamak için bilgi konusunda yardımcı olacakmısın.Bunu tüm arkadaşlarımız için yapacağız.Varmısın.
arkadaşım bunu nasıl ispatlarsınki hiçbişey yapamazsın çünkü başvuru değil başlama esnasında diploması yoksa o zaman haksızlık olur bu insanlar geçeceğinden emin ve bir gün farkla kaçırıyorlar aynı durumda sen olsan uğraşmazmıydın ayrıca benim hiçbir tanıdığım falan yok sadece yazılanlara yorum yapıyorum ama bence bununla ilgili hiçbişey yapılamaz çünkü başlama itibariyle elinde diploması var yanlış beyan yok yani mem deki insan gözümden kaçmış der o kadar yada bana getirdi diplomasını yada çıktı almış vs.vs.yani bu tahmin ettiğin gibi kanunsuz bir duruma girmiyo ama diğerleri için haksızlık ama türkiye işte burası herşey malesef kılıfına uyduruluyor

Tepki Skoru
0
biraz araştırmak yetiyordu arkadaşlar o atama sırasında ben bunları çok araştırdım ve bu şekilde atanan birsürü kişi buldum. meb kabul edilmeyeceğini iptal edileceğini söyledi ama malesef hiçbirşey yapılmadı.Onların şansıydı bu işi yapanlar utansın çeksin günahımızı.birkaç ilden 40-50 kişi vardı neredeyse.

Tepki Skoru
0
arkadaşım bunu nasıl ispatlarsınki hiçbişey yapamazsın çünkü başvuru değil başlama esnasında diploması yoksa o zaman haksızlık olur bu insanlar geçeceğinden emin ve bir gün farkla kaçırıyorlar aynı durumda sen olsan uğraşmazmıydın ayrıca benim hiçbir tanıdığım falan yok sadece yazılanlara yorum yapıyorum ama bence bununla ilgili hiçbişey yapılamaz çünkü başlama itibariyle elinde diploması var yanlış beyan yok yani mem deki insan gözümden kaçmış der o kadar yada bana getirdi diplomasını yada çıktı almış vs.vs.yani bu tahmin ettiğin gibi kanunsuz bir duruma girmiyo ama diğerleri için haksızlık ama türkiye işte burası herşey malesef kılıfına uyduruluyor
Hocam.Ben biraz önce ilgili makama başvuru yazısı gönderdim.Peki.Öğreci tek dersten borçlu ve elinde ne diploma var nede denklik belgesi vbg.Tamam bir şekilde halletti.Kabul.Peki bunu bilen arkadaşların suçu yok mu ? Neden müdehale etmiyorlar ?Sonra ben atanamadın.Puan kaça düşe? Burası çıkarmı diye sorgulama yapıyoruz kendimizce .Hatayı biliyorsun ve sende 10 000 lik atamada tercih yapışsın.Atanamıyorsun.Düşünün ki bir hatalı atama 10000 kişinin sırasını kaydırıyor.Neden kaderine razı oluyorsun ki? Yorımun yukarıda.İspat istenildiğinde şahidimiz var.Bunu tüm arakaşlarımız adına yapmammız gereken bir olay.

Tepki Skoru
0
ank arkadasım ben elfida ve cindye katılıyorum evet oldu ama ben bunu inanın cok sonradan duydum.. kısmet diyorum aslında sende haklı olabılırsın ama o ınsanlarda bunu arastırarak ögrendiler.. senın kısmetınde olsaydı ınan sende ögrenırdın bi şekılde karsına cıkardı bu duyum.. şimdi ne diyelim milleti yerınden mi edelim arkadasım.. bak şunada şükretmek gerekki yeniden atanma şansı yakaladık...

Tepki Skoru
0
Tamam.bakalım yazıma ne cevap verecekler.Tabiki böyle birşey olmaz falan filan diyecekler.

Tepki Skoru
0
Tamam.bakalım yazıma ne cevap verecekler.Tabiki böyle birşey olmaz falan filan diyecekler.
arkadaşım sana katılıyorum yanlış anlama ben şunu diyorum yani şu saat itibariyle bişey yapılamaz yani kanuni yönden demek istedim çünkü yanlış beyan diyor başlama esnasında diploma temin edemeseydi o zaman zaten herşey farklı olabilirdi şu an bunu hiçbir şekilde bizler ispat edip değiştiremeyiz sadece şunu diyebiliyoruz gerçekten kader kısmet ötesi yok ama tabiki yanındayız her durumda destekleriz o ayrı seninde dediğin gibi cevap olumsuzluk yok diye gelecek

Tepki Skoru
0
En büyük ispat; diploma tarihi 07.09.2009 olanların, bu tarihten önce nasıl atanıyor olması! İspat çok aslında büt. tarihi belli, açıklandığı tarih belli ve atamanın başvuru tarihi belli v.s...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle