Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bursa Okul Öncesi Semineri 26 Kasım 2011

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Bursa Okul Öncesi Semineri 26 Kasım 2011 GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI "OKULÖNCESİFORUM AİLESİ " ADINA SİZLERE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Değerli Hocalarımız : FİLİZ YAŞAR'A SONER ÇİLEK 'E HATİCE SÖNMEZ'E Sunumlarından Dolayı Tesekkürler .... Orff Etkinlikleri Sunumunda Kullanılan Müziklerin Linkleri Sadece Üyelerimiz İle Bu hafta İçi Paylaşılacaktır. Linkleri Görebilmeniz İçin Konuya Yorum Yapmanız Yeterlidir. Yorum Yaptığınız Taktirde Özel Mesaj Olarak Size Gönderilecektir. MÜZİKLER İÇİN ; ns4941@hotmail.com isim soy isim telefon bulunduğu il forum kullanıcı adı mail atarsanız sizlere hemen ulaştırabilirim.

Tepki Skoru
3
eminim çok güzel geçmiştirr.....ve müzikleri sabırsızlıkla bekliyoruz nihal hocammmm :)

Tepki Skoru
0
müzikleri bir an önce yüklerseniz okulda uygulamaya koyarız.orff ve pantomim çok zevkliydi.çocuklarda bu etkinliklerle çok eğlenceli vakit geçirecek okulda.teşekkürler.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Fliz Hocamız Bir kaç Gün içinde bizlerle Paylaşacak Arkadaşlar önümüzdeki hafta sizlere ulaştıracağım

Tepki Skoru
0
banada bursa seminerindeki çaldığınız müzikleri veririseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden

Tepki Skoru
0
Bursa' daki seminere öğrenci grubumuzla katıldık. Hem eğitici hem öğreticiydi. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Tepki Skoru
0
müzikleri sabırsızlıkla bekliyoruz şimdiden teşekkürler:)

Tepki Skoru
0
Emeğinize katılımlarınıza sağlık arkadaşlar mükemmel bir seminerdi ...

Tepki Skoru
0
Hocam bende müziklerin hepsinii sabırsızlıkla bekliyorum :25:

Tepki Skoru
0
nihal hocam,seminere bayıldık,devamını bekliyoruz ve tabiki müzikleride :) orff tekniklerini müziksiz şimdiden kullanmaya başladım.teşekkür ederim...müzikleri sabırsızlıkla bekliyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar Seminerde de Belirttiğim gibi Bir kaç günü bulur demiştim ya öyle de oldu :) HOcamız ev taşıdı hafta sonu şuan interneti yok yarın ya da öbür gün bana okuldan atacak linkleri bende söz verdiğim gibi konuya mesaj yazan herkese göndereceğim.

Tepki Skoru
0
çok güzel bir seminerdi. devamını bekliyoruz.teşekkürler ederim:))))

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
BEKLENEN MÜZİKLER ELİMDE :) KONUMUZA MESAJ YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKRLER . BANA ÖZEL MESAJ YOLU İLE MAİL ADRESİNİZİ BİLDİRİN ARKADAŞLAR. DİREK MÜZİKLERİ ATACAĞIM SİZLERE.

ns4941@hotmail.com

isim soy isim
telefon
bulunduğu il
forum kullanıcı adı
şeklinde yazarsanız sizlere hemen ulaştırabilirim.

Tepki Skoru
0
nihal hocam size mesaj atıyorum ama sistemimizde böyle bir üye kayıtlı değildir diyor.:(
nasıl ulaşacğım size....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.