R REDDERYA Katılım 23 Kas 2007 Mesajlar 1 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 48 9 May 2008 #21 Harikasınız.Sizi kutluyorum çocuklarınızı öpüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.İçinizdeki o ruhu kaybetmemeniz dileğiyle.Daha nice güzel günlere...Yüreğinizin götürdüğü yere ...
Harikasınız.Sizi kutluyorum çocuklarınızı öpüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum.İçinizdeki o ruhu kaybetmemeniz dileğiyle.Daha nice güzel günlere...Yüreğinizin götürdüğü yere ...
N naturel Katılım 28 Ara 2006 Mesajlar 549 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 39 12 Mar 2010 #22 hocam resimler çok güzel görünüyor. Bende bu sene kafkas yaptıracağım. Lütfen video'sunu paylaşırmısınız. en kısa zamanda bekliyorum çünkü biliyorsunuz 23 nisana çok az kaldı. Hangi şarkıyı kullandınız? Lütfen çabuk cevap lütfennnn
hocam resimler çok güzel görünüyor. Bende bu sene kafkas yaptıracağım. Lütfen video'sunu paylaşırmısınız. en kısa zamanda bekliyorum çünkü biliyorsunuz 23 nisana çok az kaldı. Hangi şarkıyı kullandınız? Lütfen çabuk cevap lütfennnn