Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bunlarda benim bilmece kartlarım

Tepki Skoru
0
hakkaten arkadasım hıç yakısmıyo saygısızlık yazdıgın yorum begenmemıs olabılırsın ama hıc ho olmamış o kelımecik oraya

Tepki Skoru
0
Teşekkürler hocam elinize kolunuza sağlık tabi farklı görüşler bizleri dahada hırslandıracaktır.

Tepki Skoru
0
bence ona gorus denmez sadece gorusunu bıldırme tarzı

Tepki Skoru
0
arkadaşım eline koluna sağlık biz bakmayı da görmeyi de bilen bir yaşa gelmiş insanlarız paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
nurgül38 arkadaşım beğenmeyebilirsin ama bunu bu kadar kaba bir şekilde dile getirmen gerçekten çok üzücü.
özlelikle de işi çocuklar üzerine olan bir insanın bu şekilde davranması sadece üzüldüm.
her türlü yoruma açığım ama saygı çervesinde.bu yaptığınız saygısızlıktır!

arkadaşlar sizlerede teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için beğenmenize sevindim.

Tepki Skoru
0
ben de çok beğendim.. ellerinize sağlık.. ayrıca (nurgül38) bu tarzzz saygısızların çocukgelişimi bölümünde ne işleri var tuhaf..!!

Tepki Skoru
4
hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar paylaşım içinde teşekkürler.

Tepki Skoru
0
çok hoş olmuşlar ellerinize sağlık...bende stajda küçük küçük kağıtlara bilmeceler yazıp sepete koydum ordan çocuklar bilmece seçiyorlar seçtikleri bilmeceyi soruyorsunuz o da farklı bir yöntem ama sürekli güncellemeniz gerekiyor bilmeceleri:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle