Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bu Yıl Sınıf Duvarımızda Koca Kafalar Var:)

Tepki Skoru
1
Rica ederim.
Koca kafa derken tvde koca kafalar adlı show vardı oradan esinlenildi.

Tepki Skoru
0
Nasıl bu kadar güzel şeyler çıkıyor ortaya anlamıyorum ben niye yapamıyorum acaba:(valla sizin yanınızda kendimi çok beceriksiz hissettim gerçi ben daha yeni başlicam ama olsun..bu arada ellerinize sağlık...

Tepki Skoru
1
Nasıl bu kadar güzel şeyler çıkıyor ortaya anlamıyorum ben niye yapamıyorum acaba:(valla sizin yanınızda kendimi çok beceriksiz hissettim gerçi ben daha yeni başlicam ama olsun..bu arada ellerinize sağlık...
Asla kendinizi beceriksiz görmeyin asla. Eminim çok başarılı olacaksınız bu meslekte. Yeterki siz isteyin. Siz isterseniz her şey mükemmel olur:)
Ve istediğin zaman her konuda yardım ederim çizim konusunda da:)
Kolay gelsin

Rica ederim beğenmenize çok çok sevindim:):)

Tepki Skoru
0
bir iki ay oldu üye olalı gördügüm kadarıyla çok becerikli,çok istekli vede çok yeterli bir meslektaşımızsınız....bundan dolayı mutlu oldum çocuklarımızın böylesi egitimcilere ihtiyacı var...başarılar hocam....

Tepki Skoru
1
bir iki ay oldu üye olalı gördügüm kadarıyla çok becerikli,çok istekli vede çok yeterli bir meslektaşımızsınız....bundan dolayı mutlu oldum çocuklarımızın böylesi egitimcilere ihtiyacı var...başarılar hocam....
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim beğenmenize sevindim.

Tepki Skoru
0
Gerçekten çok güzeller ama benim gibi resim konusunda yateneksizler için sanırım kalıp şart.

Tepki Skoru
0
çok yaratıcı ve bütünlük sağlayıcı bir çalışma olmuş . gerçekten güzel olmuş. ellerinize sağlık.

Tepki Skoru
0
çalışmanız yaratıcı ve bütünlük sağlayıcı olmuş. çok güzel olmuş. ellerinize sağlık.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle