Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BU SEFER GÜLEMEYECEKSİNİZ...

Tepki Skoru
0
NEDEN HERYERE YAZDIĞIMI MERAK EDIYORSANIZ BIRAZ DAHA FAZLA DUYARLI OLALIM DIYE.
23 NİSAN ÇALIŞMASI YAPTIK 2 AY VE CUMA GÜNÜ YANI AYIN 20 SİNDE CEVAP GELDI KATILMAYACAKSINIZ.NEDEN?KAYMAKAM VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İZİN VERMİYOR.VE SAOLSUN MÜDÜRÜM OKADAR DUYARLIKİ ÇOCUKLARIN İÇİNDE SÖYLEDİ.ÇOCUKLARIN ÜZÜNTÜLERİNİ TAHMIN EDEBILIYORMUSUNUZ,EMEKLERİ GİTTİ BOŞA.TAHMIN EDEMEDIĞINIZ ŞEY İSE KOLUNDA VE GÖZÜNDE SORUN OLAN ÖĞRENCİNİN SÖYLEDİĞİ SÖZDÜ:
ÖĞRETMENİM YOKSA ONLARDAMI BİZDEN KORKUYOR.....
BU NASIL ADALET,YANİ ATATÜRK 23 NISAN SADECE NORMAL ÇOCUKLARINMI DEMİŞ,ÇOCUK BUNLAR ÇOCUK 23 NİSAN ONLARINDA BAYRAMI AMA DEĞİLMİŞ ÇÜNKÜ ONLAR ENGELLİ...LÜTFEN BIRAZ DAHA FAZLA DUYARLI OLALIM.DAHA ÇOK BİLİNÇLENDİRELİM...:phzuihf::phzuihf:

Tepki Skoru
0
:(çok üzüldüm hocam..verilen emeğe saygı böyle mi gösterilecek..?

Tepki Skoru
0
tşkler hocam hayır ben rehabilitasyon merkezınde çalışıyorum zaten velılerı toplayıp yapıcaz fakat bızım çocuklar diğerleriyle çıkmak istıyorlardı üzüldüler.napalım malesef bır gerçek

Tepki Skoru
0
inanamıyorum canım yaa çok üzüldüm peki bi gerekçeleri varmıymış yani öğrencin de sormuş yaa...NEDEN?

Tepki Skoru
0
neden bellı değil.sizce nedenının bır önemı varmı çocuklar bayramı kutlayamadılarkı...

Tepki Skoru
0
NEDENI ÖNEMLI DEĞİL ÖNEMLI OLAN O ÇOCUKLARI MUTLU EDEMEDIK ŞİMDİ OKULDA KUTLAMAK ISTEMIYORLAR HALEN ANLAYAMAYANLAR İSE BANA KÜSTÜLER AÇIKLAMA YAPIYORUM AMA YOK BEN SİNDİREMIYORUMKİ ÇOCUKLAR SİNDİRSİN.O ÇOCUKLARIN ACI HAYATINI BIR KEZ DAHA ACI HALE DÖNÜŞTÜRDÜK

Tepki Skoru
0
bence önceden kaymakamlıktan randevu alarak görüşün durumu anlatın ya kaymakam sınıfınızı ziyaret etsin yada bir kaç tane öğrenciyle sizde ziyarette bulabilirsiniz.bence en güzeli kaymakamın sınıfı ziyaret etmesi.sınıf içinde herhangi bir etkinliklerine katılsın birde yanında getirmiş olduğu hediyeleri öğrencilere dağıtsın.bu şekilde kaymakama anlatsanız bence kabul eder.

Tepki Skoru
0
merhaba karamurat arkadasım daha önce geldı ve etkınlıklerı gördü derslerı zıyaret ettı ama nedenı bellı olmayan bır şekılde 23 nısana izin vermedı ben bızzat söyledım hazırlık yaptık üzülcekler dedım ama izin vermedı.gerısı önemlımı.artık çocuklar okulda ve piknikte eğlenecekler.çok kısıtlanıyorlar napalım bızde bunlarla onların yüzünü güldüreceğiz...teşekkürler desteklerınız içinnnn

Tepki Skoru
0
hocam gerçekten çok üzücü bir durum.. bu kadar hevesle hazırlanıp, gerçekleştirememek çok acı olmalı.. çocukları hayal kırıklığına uğratmak kadar canımı yakan başka bir şey yoktur benim için de.. o kadar zor bir durum ki sizinki, Allah yardımcınız olsun hocam..

Tepki Skoru
0
sizin yerinizde olsam "neden" sorusuna beni tatmin edici bir açıklama almayana kadar işin ucunu bırakmam ilgili makamlarla görüşürdüm...neden sorusu önemlimi sizce demişsinizya, olan olmuş zaten bir daha 23 nisan gösterisi olucak diye birşey yok ama yapabileceğiniz tek şey bu sanırım çocuklarınız için...

Tepki Skoru
0
çocuklarım nedenını bılsede anlamayacaklardırkı.ben onlar 23 nısana sevınemedıler bundan sonra onları sevındırmek için uğraşıyorum.gerçek nedenı bıraz tahmın edergıbıyım nede olsa özel sektör ama ben sadece bır çalışanım benım müdürüm ılgılenmıyorkı benı hiç peşıne düşürmeyecektır.tşkler

Tepki Skoru
0
inanki çok üzüldüm. çocukların yaşadıkları hayal kırıklığını düşündükçe sinirlerim bozuluyor.asıl eğitilmesi gerekenler kimmiş belli oluyo

Tepki Skoru
0
evet esracım kesınlıkle haklısın tşkler desteğin için....

Tepki Skoru
0
öğretmenim herşeyden önce özverili çalışmalarınız için sizi kutlamak isterim.bayrama katılamamanıza çok üzüldüm.ancak beni daha çok üzen öğrencinizin sözü oldu ''ÖĞRETMENİM ONLAR DA MI BİZDEN KORKUYORLAR''.bu cümle çok acı verici.artık bir şeylerin değiştiğini düşünüyordum.dememki değişmemiş yazık.

Tepki Skoru
0
buketçim çok üzüldümya,vicdanları rahatsa ne denirki ilginçtirki farkında bile değillerdir olayın ciddiyetinin....Allah sana kolaylık versin canım maalesef işte...

Tepki Skoru
0
:(:( Çocukların o anki psikolojisini düşünmek bile istemiyorum:( Çok üzüldüm gerçekten:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle