Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BranŞ diŞi atamaya dur demek İÇİn !!! Önemlİ

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben antalya dayım burda bile birçok okulda sınıfçılar ücretli atanmış, lütfen tüm arkadaşları duyarlı olaya davet ediyorum dilekçe yi doldurup faxla yalım lütfen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar lütfen destek sözde kalmasın dilekçeyi fakslayalım diğer sitelerde mazallah utanmasalar sizden ev hanımı bile olmaz diyecekler bi hakaret bi hakaret lütfen birbirimize destek mesleğimize de sahip çıkalım faksları bugün atalım

Tepki Skoru
0
hocam benim lisedeki ingilizce hocam ziraat fakültesi mezunuydu şimdi ise görüşüyoruz kendisi sınıf öğretmeni olarak köyde çalısıyo işte 96 lı yıllarda açığı bu sekilde kapattılar şimdi sınıfçıların durumuna bakın işte yarında mezun olan anasınıfçılar boşta kalacaklar neyse belki doktor açığı olursa ozamanda öyle bi çözüm bulurlar

Tepki Skoru
0
:504xn::504xn::504xn::504xn::504xn::504xn::504xn:yazik sınıfçılarda faydalansın mı acaba

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Arkadaşlar öncelikli olarak bu durumdan mağdur olan varsa biizat bana özel mesaj ile ulaşsın

Tepki Skoru
0
bende başvuru yaptım ve 21 i işaretlediğim halde atanamadım.istanbulluyum.buna rağmen ücretli öğretmen alımı var,bizzat şahidim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle