Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BranŞ diŞi atamaya dur demek İÇİn !!! Önemlİ

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE BAZI İLLERDE 60 SAATLİK KURS SONUCUNDA SINIF ÖĞRETMENLERİNE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ GÖREVİ İLE ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK VERİLMEYE BAŞLANIYOR...

Eğer siz de okul öncesi eğitim alan çocuk sayısından çok nitelikli eğitimden yanaysanız lütfen bu yanlışa bir son verELİM. Yapılan bu yanlışın bir an önce önüne GEÇMELİYİZ.

BUNUN İÇİN : BAZI KONULARDA YARDIMINIZA İHTİYACIMIZ VAR

1: BU UYGULAMANIN HANGİ İLLERDE BAŞLADIĞI
2: OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİ OLDUĞU HALDE MEB E BAŞVURUP BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYEN VE BULUNDUĞU İLDE BU UYGULAMANIN OLDUĞU BİLDİĞİNİZ TANIDIĞINIZ KİŞİ VE YA KİŞİLER VARSA BU KİŞİLERİN BİZİMLE İRTİBATA GEÇMESİ

BİLGİSİ GEREKMEKTEDİR. EĞER BİR YOLA BAŞ KOYACAKSAK ÖNCELİKLE TAM DONANIMLI OLMALIYIZ. KEZA OLAYA BİR DE MİLLİ EĞİM GÖZÜ İLE BAKARSAK BULUNDUĞU İLDE YETERİ KADAR OKULÖNCESİ BRANŞINDA ÜÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURAN OLMAMIŞ İSE SON ÇARE OLARAK BUNU DA UYGULAMAK ZORUNDA KALMIŞ OLABİLİRLER. BU BİZİM BRANŞ GİBİ ZİHİNSEL ENGELLİLER BRANŞINDA DA AYNI ŞEKİLDE.

TABİKİ TEK TEMENNİMİZ MESLEKTAŞLARIMIZIN MENFAATİNİ KORUMAKTIR.
DOĞRU VE KESİN BİLGİLER İÇİN LÜFTEN BİLDİKLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN. İSTEYEN ÖZEL MESAJ YOLU İLE DE BİLDİRE BİLİR .

Tepki Skoru
0
ben konyalıyım bizzat ilçe milli eğitim müdüründen konyanın köylerine okul öncesi öğretmeni bulamadıkları için ücretli olarak sınıf öğretmeni atadıklarını duydum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
bulamadıkları durumu bizi haklı çıkarmaz bu iş koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi demeye geliyor. bunlar bizim için önemli deliller ... böylelikle onları atama yapmaya zorluyoruz kısmen orayı atamaya açık gösterseydi muhakkak bir arkadaşımız gidecekti inş bunu anlatmaya çalışacağız milli eğitime

Tepki Skoru
0
evet okul öncesi öğretmeni bulamaıyorlar çünkü okul öncesi öğretmenleri ücretli değil!!! kadrolu yada sözleşmeli çalışmayı hakediyorlar!!!
umarım sözleşmeli alımı olur herkes atanır ve okul öncesi sertifikası alan sınıf öğretmenlerimizde rehabilitasyonlarda oluşan açığı kapatırlar. çünkü özel eğitimdeki çocuklarımızında eğitim almak hakkı...

Tepki Skoru
0
arkdaşlar özel eğitim ya da okul öncesi branş dışı her türlü atamaya ve çalışmaya karşı olmamız lazım. bu konuda da her türlü tepki vermeliyiz isterse hepimiz atanalım bu yaptığımız mesleğin boynunun bir borcudur. ben atandım gerisi beni ilgilendirmez diyen de bence meslek bilincine kavuşmamıştır.

msn

Tepki Skoru
0
coadmin hocam bu konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. inşallah iyi bir sonuç alabiliriz.

msn

Tepki Skoru
0
kocaeli ve uşak meb'in sitesinde de aynı duyuru var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,ne yapılacaksa yapalım.heryerde yazıyor artık.sınıf öğrt.okulöncesi sertifikası alıyorlar.okul önceciler ücretliye başvurmayalım derken ne hale geldi.offf ya.ne olcak böyle...

msn

Tepki Skoru
0
sınıf öğretmenlerinin ücretli olarak görevlendirilmesi kimsenin umrunda değil sanırım. herkes atanma peşinde tabi ama bu devletin ne yapcağı belli olmaz şimdi ücretli görevlendirir sonra sözleşmeli sonrada kadrolu olarak atar sınıf öğretmenlerini bizim yerimize. bu yüzden şimdiden buna bi dur demek lazım.

msn

Tepki Skoru
0
hocam kimsenin ilgilendiği yok boşuna açtınız konuyu sanırım :(
coadmin hocam siz her hangi bir bilgiye ulaştınız mı bu konuyla ilgili? yapılan çalışmalar filan var mı?

Tepki Skoru
0
hocam ben mail attım mektup yolladım şimdi faks çekiyorum ama bir tane iki tane degil yollaya bildigim kadar mail atıyorum HEP DESTEK TAM DESTEK

Tepki Skoru
0
ilçe milli eğitim müdüründen konyanın köylerine okul öncesi öğretmeni bulamadıkları için ücretli olarak sınıf öğretmeni atadıklarını bende duydum ozaman bizler ne güne duruyorz 2.sınıfları alsınlarrrr

Tepki Skoru
0
umarım istediğimiz olur ve hepimiz kasımda atanırız

Tepki Skoru
0
merhaba gecen gun arkadasımın gecen yıl calıstıgı okul muduru de nevsehirde anasınıfındakı acıgın mıllı egıtım tarafından, sınıf öğretmeni ile kapatılabılecegını öğrenmıs.miil egtım kesın dememıs ama ihtımal varmıs

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle