Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bolu'da Bir Dönem Daha Bittii

Tepki Skoru
0
[size=x-large] boluda bir dönem daha bittiiii.... Geriye kaldı bir dönem. dersler, ödevler,staj... Çok yoğun bir dönemdi yine her zamanki gibi... okulöncesi okuyan arkadaşlara Allah sabır versin.. tabi sabrın sonunda selamet:36_11_6:[/size]

Tepki Skoru
0
SAGOOL SİZEDE ALLAH KOLLAYLIK VERSİN UMARIM ŞU KPSS BELASINI SAĞASAĞLİM ATLATIRSINIZ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Tepki Skoru
0
bolu tayfası cümleten geçmiş olsun......

Tepki Skoru
0
artık bu dönem de bitti stajdı mezuniyetti kpssydi derken hiç bişiy anlamadık artık herşey hatıralarda. ama çok özlüycem ben boluyu.... artık iş hayatına atılıyoruz öğrencilik biti.......

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar. bolu ilk gidilince bir hayal kırıklığı oluyor. ama bence nereye gidilirse gidilsin bu hayal kırıklığını mutlaka yaşarsınız. çocuklşuktan çıkıp artık bir yetişkin olarak tek başına bir şehirde. belkide bu beğenmeme psikolojik bir bahane. sonra kalabalık arkadaş grupları. başı dönüyor insanın önce herkesle arkadaş oluyorsun. sonra ilk ve arjkasından devam edecek olan kazıklarını yiyorsun. derken kalabalık grup azalmaya başlıyor. sonra tabi sağlam arkadaşlıklar dostluklar kardeşlikler. çok güzel bir şey. bolu benim için unutulmaz... herkese tavsiye ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle