beğenmene sevindimmfyigit' Alıntı:ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
beğenmene sevindim menekşelerimin adına çok teşekkür ederimberna45' Alıntı::36_3_12:çok güzeller.sizin ve miniklerinizin ellerine sağlık
rica ederimsevimyorulmaz' Alıntı:çok güzel olmuşlar.teşekkürler
canım sağol vermiş kadar oldunberna45' Alıntı:puan vermek istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrr![]()
onların adına çok teşekkür ederimmbng_tlg' Alıntı:gökçecim ellerine sağlık öğrencilerinin ,
teşekkür ederizzgönül' Alıntı:MENEKŞELERİN ELLERİNE SAĞLIK
canımcım benim profilime girip oradan puan ver'e tıklaya bilirsin...berna45' Alıntı:puan vermek istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrr![]()
Ayy çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindimmbig_BLUE' Alıntı:çok güzel olmuuuş![]()
çok teşekkülersevil_19pink' Alıntı:elerinize saglık
evet şişe kapağından.beğenmene sevindimLL_MeraL' Alıntı:Örümcekler şişe kapağı sanırım Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Menekşelerinde çok tatlıymış![]()
Gülnar' Alıntı:çok güzel olmuş arkadaşım tebrikler![]()
tatlicadi' Alıntı:Pazartesi günü menekşelerini kocaman öpücem çok beğendim
Ben gelemezsem sen öp
Gökçem çok tatlı olmuşlarr menekşelerin ellerine sağlık.
Teşekkürler bizimle paylaştığın için.
BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM BEN TEŞEKKÜR EDERİMrabiye' Alıntı:Çok güzel olmuşlar emeğinize sağlık
Rica ederim beğenmene çok sevindim canımmderia83' Alıntı:çok güzel olmuş yaa..harika..ellerinize sağlık cnm...
Tabi örümcekler şişe kapağından yapıldı.Üzerleri gramafonla kaplandı.Ayakları kartondan yapıldı.Ağ kısmı ise renli halkaların üstü ince makara ipiyle kaplandı en sonda örümcekler ağa yapıştırıldı.Çok kolay bir çalışma.Uygulayabilirsin çocuklar çok seviyor ve sonunda hoş bir çalışma ortaya çıkıyorKaRKeLeBeGi' Alıntı:çok güzel olmuş ama nasıl yaptığını anlatırsan bende çocuklarıma yaptırabilirim![]()