Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Birkaç Sanat Etkinliği 2

Tepki Skoru
0
çok hoş olmuşlar adaşım teşekkürler :)
rulolarla etkinlik yaptırırken yönlendirme yaptın mı peki? kullanacakları malzemeleri önlerine mi koydun?

Tepki Skoru
0
deryacakir' Alıntı:
çok hoş olmuşlar adaşım teşekkürler :)
rulolarla etkinlik yaptırırken yönlendirme yaptın mı peki? kullanacakları malzemeleri önlerine mi koydun?
rica ederim :) rulolarda yönlendirme yaptım..önce onlara sordum sizce neler yapablriz şeklinde..Onların fikirlerini aldıktan sonra ben bikaç ipucu verdim..Onlar zaten bizden yaratıcı:D

Tepki Skoru
0
yaratıcı olanlar da oluyo ama kimi de dürtüklemeden hiç bişey yapmıyo :D ben de denicem bakalım neler çıkıcak ortaya...

Tepki Skoru
0
hepsi çok güzel ve fiki olabilecek şeyler.teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Merhaba Derya,etkinliklerine zevkle ve beğenerek baktım.Senin ve çocuklarının ellerine sağlık.Çok şeker olmuşlar.Ayrıca işlevsel olduklarını da söyleyebilirim.Ruloları hikaye etkinliğinde masa kuklası olarak da kullanabilirsin.
(Bu siteye üye olalı iki gün oluyor.İncelediğim kadarı ile çok sıcak ve etkileşim dolu.Site değil aile gibi sanki.Bu ailenin içine girdiğim için kendimi şanslı hissediyorum.-Ben Nesrin,Anaokulu öğretmeniyim.-)
Tekrar Teşekkürler...............

Tepki Skoru
0
nesrinalbayrak' Alıntı:
Merhaba Derya,etkinliklerine zevkle ve beğenerek baktım.Senin ve çocuklarının ellerine sağlık.Çok şeker olmuşlar.Ayrıca işlevsel olduklarını da söyleyebilirim.Ruloları hikaye etkinliğinde masa kuklası olarak da kullanabilirsin.
(Bu siteye üye olalı iki gün oluyor.İncelediğim kadarı ile çok sıcak ve etkileşim dolu.Site değil aile gibi sanki.Bu ailenin içine girdiğim için kendimi şanslı hissediyorum.-Ben Nesrin,Anaokulu öğretmeniyim.-)
                                                   Tekrar Teşekkürler...............
Nesrin teşekkürler bu güzel yorumun için...aramıza hoşgeldin..bizden kopamayacaksın emin ol:D

Tepki Skoru
0
mrb.hepinize mutlu yıllar arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.afyonkocatepe un.4. sınıf ogrencısıyım.duyu materyalı yapmam gerek.gorsel işitsel ve dokunsal olabılır.degışık fıkrınız ya da etkınlıklerınız vrasa paylaşırsanız sevınırım.fınaller yaklaşıo planlar bultenler ve etkınlıklerle basımm dertte. cok bunaldım.sımdıden tesekkur ederm.hoscakalın

Tepki Skoru
0
devrimderya' Alıntı:
mrb.hepinize mutlu yıllar arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.afyonkocatepe un.4. sınıf ogrencısıyım.duyu materyalı yapmam gerek.gorsel işitsel ve dokunsal olabılır.degışık fıkrınız ya da etkınlıklerınız vrasa paylaşırsanız sevınırım.fınaller yaklaşıo planlar bultenler ve etkınlıklerle basımm dertte. cok bunaldım.sımdıden tesekkur ederm.hoscakalın
Arkadaşım hoşgeldin..ETKİNLİKLERİ BURADA PAYLAŞIYORUZ konusunda etkinlik çok fazla oraya bakabilirsin:)

Tepki Skoru
0
saolsaın.ya sıteyı tamkapsamlı ınceleyemedğm ıcın bılmıorum.sabha kadar ıncelıcem ama.teşekkurler.

Tepki Skoru
0
devrimderya' Alıntı:
saolsaın.ya sıteyı tamkapsamlı ınceleyemedğm ıcın bılmıorum.sabha kadar ıncelıcem ama.teşekkurler.
rica ederim ..çok fazla etkinlik var kolay gelsin:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.