rica ederim rulolarda yönlendirme yaptım..önce onlara sordum sizce neler yapablriz şeklinde..Onların fikirlerini aldıktan sonra ben bikaç ipucu verdim..Onlar zaten bizden yaratıcıderyacakir' Alıntı:çok hoş olmuşlar adaşım teşekkürler
rulolarla etkinlik yaptırırken yönlendirme yaptın mı peki? kullanacakları malzemeleri önlerine mi koydun?
rica ederim arkadaşım..nagice' Alıntı:hepsi çok güzel ve fiki olabilecek şeyler.teşekkürler..
Nesrin teşekkürler bu güzel yorumun için...aramıza hoşgeldin..bizden kopamayacaksın emin olnesrinalbayrak' Alıntı:Merhaba Derya,etkinliklerine zevkle ve beğenerek baktım.Senin ve çocuklarının ellerine sağlık.Çok şeker olmuşlar.Ayrıca işlevsel olduklarını da söyleyebilirim.Ruloları hikaye etkinliğinde masa kuklası olarak da kullanabilirsin.
(Bu siteye üye olalı iki gün oluyor.İncelediğim kadarı ile çok sıcak ve etkileşim dolu.Site değil aile gibi sanki.Bu ailenin içine girdiğim için kendimi şanslı hissediyorum.-Ben Nesrin,Anaokulu öğretmeniyim.-)
Tekrar Teşekkürler...............
Arkadaşım hoşgeldin..ETKİNLİKLERİ BURADA PAYLAŞIYORUZ konusunda etkinlik çok fazla oraya bakabilirsindevrimderya' Alıntı:mrb.hepinize mutlu yıllar arkadaslar.sıteye yenı uye oldum.afyonkocatepe un.4. sınıf ogrencısıyım.duyu materyalı yapmam gerek.gorsel işitsel ve dokunsal olabılır.degışık fıkrınız ya da etkınlıklerınız vrasa paylaşırsanız sevınırım.fınaller yaklaşıo planlar bultenler ve etkınlıklerle basımm dertte. cok bunaldım.sımdıden tesekkur ederm.hoscakalın
rica ederim ..çok fazla etkinlik var kolay gelsindevrimderya' Alıntı:saolsaın.ya sıteyı tamkapsamlı ınceleyemedğm ıcın bılmıorum.sabha kadar ıncelıcem ama.teşekkurler.