Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Biraz Garip Anasınıfı Öğrencileri :)

Tepki Skoru
0
neden rezalet olsunki bizler akşamları kimse yokken çocuk parkına gidip salıncaklara binip doyasıya sallanıyorsak onlarda bizim gece kimse görmeden yaptıklarımızı büyük bir cesaret örneği sergileyerek gündüz yapmışlar... medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederim....

Tepki Skoru
1
benim çocuklarımla gidip oynama şansım var onlarla çocuk oluyorum bazen çok da eğlenceli. iyi yapmışlar bence.hayata ve zor şartlara rağmen mutlu bi yer bulmuş eğlenmişler.süper

Tepki Skoru
0
daha önce izlemiş olduğumuz videoları şimdi neden izleyemiyoruz. Nasıl izleyebiliriz? Yazarsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
ne güzel eğleniyolar :)) bi keresinde tatildeyken, çocuk parkı gördük ve geç saatlerdi. yani çocuklar falan da yoktu. parkta biz de böyle eğleniyoduk.. sonra bikaç "BÜYÜK amca, teyze" bizi uyarmıştı : "çocuk musunuz siz, inin bakalım salıncaktan!" ay ne varr, yemedik yaa :) ÇOCUK OLMAK, ÇOCUK RUHU TAŞIMAK GÜZEL ŞEY :)))

Tepki Skoru
0
Bence gayet doğal kim bu fırsatı değerlendirmez ki içimizdeki çocuk birgün bu fırsatı yakalarsa herkesin bu şekilde davranacağını tahmin ediyorum

Tepki Skoru
0
icindeki çocuğu öldürmeyenler hatta bazen dışa vuran insanlardan ne güzel:D

Tepki Skoru
0
:):):)Bende onlarla oynamak isterdim parkta benide aralarına alsınlar.....aslında şu yarış halinde ki hayatımızda bazen böyle şeyler yapmalıyız.....çocuklar gbi eğlenmeye öyle ihtiyacım var kiiiiiiii:(

Tepki Skoru
1
çocuk kalmak ne güzel
ya da çocukluğunu yaşayamamak ne kötü
komik bir video :))

Tepki Skoru
0
bazen çok görmemek lazım...kendilerince eğlenmişler ama tabi biraz ipin ucunu kaçırmışlar hepsini denemek zorunda değillerdi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle