ahhh..
ağzına sağlık arkadaşın allaha çok şükür görev yapıyorum ama ailemin yanındayım gurbetteki arkadaşlara allah sabırlık versin görüyoruz ayrı olan arkadaşları çok zor valla...
selçuk bey bu güzel paylaşım için teşekkürkler.çok güzel yazılmış ve okunmuş bir şiir.duygulanmamak imkansız.bir oğuldan anneye yazılmış olduğu için oğlumla böyle hasretlikler yaşarmıyız diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım ve kalbimin sızladığını hissettim.
''Yine bir bayram daha sensiz anne Aramızda aşılmaz mesafeler Sende boynunu büktün yine bensiz Aramızda yığın yığın engeller'' Ercan öğretmen nede güzel okumuş değil mi?İnsanın dinleyip de duygulanmaması mümkün değil!Heleki bayramı benim gibi ailesinden uzakta geçiren birisinin...İnşallah bu bayram herkes sevdikleriyle birliktedir...Allah(c.c.)sizleri sevdiklerinizden ayırmasın...
Yaaa ilk defa dinledim ve bayıldım çok güzel birden aklıma bütün gurbet ellerdeki arkadaşlarım geldi.Bu bayram da hepsi uzaktalardı.Gül açtırıp o gülleri koklamaya gittiler.Hepsine sonsuz selam iyi ki bu mesleği seçtik ve iyiki hepimiz güllerin peşinden diyar diyar koşuyoruz ne mutlu hepimize...iyi ki varız hepimiz.....
Kızma ne olur dönmedim diye hala
bütün ümidimiz güllerde anne....
İnsan nerde olursa olsun ne olursa olsun tutunabileceği en güçlü dalı annesi.
Bir anne için söylenen bu şiir karşısında duygulanmamak mümkün değil. Çok güzeldi . Teşekkürler.