Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir Öğretmenden Annesine...

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bir öğretmenden annesine

[flash=350x350]http://www.youtube.com/v/ohUz3WRYVl0[/flash]

Tepki Skoru
0
Ercan öğretmenin diline sağlık...harika bir şiir ve çok güzel okumuş..paylaşımınız için teşekkürler

Tepki Skoru
0
ahhh..
ağzına sağlık arkadaşın allaha çok şükür görev yapıyorum ama ailemin yanındayım gurbetteki arkadaşlara allah sabırlık versin görüyoruz ayrı olan arkadaşları çok zor valla...

Tepki Skoru
0
teşekkürler çok güzell:( ben de ailemin yanındayım şükür ama yakında ben de gidebilirim...hem de ailemin yanından ilk defa ayrılarak:(:(

Tepki Skoru
0
Çoook duygulandım yaaaa gerçektende bir insan ancak bu kadar içten okuyabilir şiiri. Teşekkürler....:)

Tepki Skoru
0
selçuk bey bu güzel paylaşım için teşekkürkler.çok güzel yazılmış ve okunmuş bir şiir.duygulanmamak imkansız.bir oğuldan anneye yazılmış olduğu için oğlumla böyle hasretlikler yaşarmıyız diye düşünmekten kendimi alıkoyamadım ve kalbimin sızladığını hissettim.

Tepki Skoru
0
''Yine bir bayram daha sensiz anne Aramızda aşılmaz mesafeler Sende boynunu büktün yine bensiz Aramızda yığın yığın engeller'' Ercan öğretmen nede güzel okumuş değil mi?İnsanın dinleyip de duygulanmaması mümkün değil!Heleki bayramı benim gibi ailesinden uzakta geçiren birisinin...İnşallah bu bayram herkes sevdikleriyle birliktedir...Allah(c.c.)sizleri sevdiklerinizden ayırmasın...

Tepki Skoru
0
Yaaa ilk defa dinledim ve bayıldım çok güzel birden aklıma bütün gurbet ellerdeki arkadaşlarım geldi.Bu bayram da hepsi uzaktalardı.Gül açtırıp o gülleri koklamaya gittiler.Hepsine sonsuz selam iyi ki bu mesleği seçtik ve iyiki hepimiz güllerin peşinden diyar diyar koşuyoruz ne mutlu hepimize...iyi ki varız hepimiz.....

Tepki Skoru
0
çok güzel bir şiir...teşekkürler selçuk bey..."bütün ümidimiz güllerde"....

Tepki Skoru
0
çok güzel bi şiirdi iyi ki bu siteyi keşfetmişim söyleyen ögretmenin agzına saglık

Tepki Skoru
0
Kızma ne olur dönmedim diye hala
bütün ümidimiz güllerde anne....

İnsan nerde olursa olsun ne olursa olsun tutunabileceği en güçlü dalı annesi.
Bir anne için söylenen bu şiir karşısında duygulanmamak mümkün değil. Çok güzeldi . Teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle