Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir kaç etkinlik

Tepki Skoru
0
:474cu::474cu::474cu:
HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ SİMLERLE YAPTIĞIN ATATÜRK KÖŞESİNİ BENİMKİNİN BENZERİ OLMUŞ SİZDE EMEK HARCAMIŞSINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK

Tepki Skoru
0
elllerinize sağlık harika çalışmalar..

Tepki Skoru
0
Şu minik kuşa bayıldım doğrusu.Ellerinize sağlık

Tepki Skoru
0
hepsi çooooooooook güzeller.elinize sağlık arkadaşım.

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuşlar,özellikle minik kuş süper.Daha öncede gördüm fakat nasıl yapıldığını anlayamadım tarif ederseniz çok sevinirim mutlaka denemek istiyorum .Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
önce ayaklar için 6 adet a 4 ü rulo yapıp 3 3 onları kuş ayağı gibi bantladım bir bacak için 5 ruloyu uç uca koli bantı ile birleştirdim 2 bacağı ayaklara yapıştırdım gövdesi için balonu şişirip şişirilen yerini arkaya gelecek şekilde bantla yapıştırdım biraz dikkatli bant balonda oynadığında balonu patlatıyor boynu için yine ruloları birleştirip balona taktım 2. balonuda kafa yaptım sonra grafon kağıtları bir parmak uzunluğunda kesip açmadan çentik attım çocuklar balona ve rulolara kağıtları sardı enson gagasını ve gözlerini yapıp etkinliği tamamladık

Tepki Skoru
0
fidangirl' Alıntı:
önce ayaklar için 6 adet a 4 ü rulo yapıp 3 3 onları kuş ayağı gibi bantladım bir bacak için 5 ruloyu uç uca koli bantı ile birleştirdim 2 bacağı ayaklara yapıştırdım gövdesi için balonu şişirip şişirilen yerini arkaya gelecek şekilde bantla yapıştırdım biraz dikkatli bant balonda oynadığında balonu patlatıyor boynu için yine ruloları birleştirip balona taktım 2. balonuda kafa yaptım sonra grafon kağıtları bir parmak uzunluğunda kesip açmadan çentik attım çocuklar balona ve rulolara kağıtları sardı enson gagasını ve gözlerini yapıp etkinliği tamamladık
Çok teşekkür ederim fidangirl.En kısa zamanda deneyeceğim.

Tepki Skoru
0
evet gönül öğretmenim sizin paylaşımınızdan örnek aldık sadece uyguladık fikrinize emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
evet gönül öğretmenim sizin paylaşımınızdan örnek aldık sadece uyguladık fikrinize emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
ben balıklara bayıldım çok teşekkürler paylaşımın için

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00