Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bilen Varmı ???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli olup, herhangi bir bağımsız anaokulunda tam gün çalışan öğretmen arkadaşlarrr kaç saat üzerinden ek ders alıyosunuz?? yarım gün çalışan ile aynı mı fazla mı? lütfen bilen yaşayan yardımcı olsun acilll!

Tepki Skoru
0
arkadaşım bağımsız anaokulunda çalışıyorum ama sözleşmeli öretmenim tam gün öğretmeniyim... ve maalesef ücretli öğretmenler tam gün derse giremiyolar:( (dolayısıyle bize kalıyo!)

Tepki Skoru
0
biz de giriyor ama işte malesef:(ve bu durumun sonucunu acil öğrenmemiz gerekiyor

Tepki Skoru
0
Yarim gÜnden fazla almasi lazim kaÇ saat ÇaliŞiyorsa o kadar alir... Ben hİÇÇÇ İhtİmal vermİyorum yarim gÜn Ücretİ alacaĞina...

Tepki Skoru
0
malesef yarım gün ücreti alıyor ama bu haksızlığı durdurmak için önce yasal olanı öğrenmemiz gerekiyor:(

Tepki Skoru
0
Hocam bu sene bende tam gün çalışacaktım müdürümün baskısı üzerine ama ben istemedim meb zaten ücretli öğretmenlerin 30 saatten fazla ders alması yasal değildir dedi eğer ücretli çalışıyor ve yarım gün parası alıyorsANIZ tam bir haksızlık dahadır ama eğer ek dersiniz fazlaysa ek ders paranızı ilerde alabilirler arkadaşımızın öyle oldu araştırırsanız yardımcı olurlar.

Tepki Skoru
0
benim değil bi arkadaşımın başında bu olay...ek dersi fazla değil işte fazlasını alabilirmiyiz bunu araştırıyorum. teşekkürler:()

Tepki Skoru
0
geçen sene 8saatten hesaplanıyordu ama bu sene Kırklreli'deki anaokulunada yarım gün yani 6saatlik görevlendirme verdiler arkadaşım orada

Tepki Skoru
0
bu sorunun aynısı şuan bende de var 40 saat çalışıp 30 saatten ücretlendiriliyorum araştırıyorum ama somut bir bilgiye ulaşamadım şöyle birşeyden söz ediliyor lisan mezunları sadece 40 saat alabilir diye okul öncesi genel müdürlüğünbe bir yazı varmış ama ben bulamadın bula bilen olursa lütfen yazın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle