Beğenmene çok sevindimnurpetek' Alıntı:BEYAZ-MAVİ UYUMUNA BAYILDIM.HELE O BALE ELBİSELERİ MUHTEŞEM..TEBRİKLERR
Çok teşekkürler canımcımGülnar' Alıntı:Gökçeciğim süper bir 23 nisan geçirmişsiniztebrikler canımcım
teşekkürler![]()
Sağol canımcımm beğenmene çok sevindimtuba07' Alıntı:gökçecım menekşelerın cok guzel görünüyorlar...çalışmalarınızın karşılığını almışsınız bellı.tebrıkler...
basarılar...:thumbsup:
tikurzena' Alıntı:ooo renkk renkk şekill şekill menekşelerr..çokk cicisinizz gökçecimm...emeğinizee sağlıkk..güzel bir 23 Nisan olmuşş...teşekkürr ederimm şekercimm....
berkemcim' Alıntı:gerçekten harika emeklerinize sağlık![]()
beria' Alıntı:çok güzeller hepside.tebrikler...
Canlarımm beğenmenize çok sevindimdenisse' Alıntı:Çok güzeller Gökçe... Güzel Gösteriler.. Tebrik Ederim.....
afacan' Alıntı:harika olmuş gökçe, gerçekten ellerine sağlık ve emeğinize sağlık
sevimyorulmaz' Alıntı:bale kıyafetleriniz muhteşem.eminim çok güzel bir gösteri olmuştur.
Sağolun arkadaşlar beğenmenize çok sevindimzerrin85' Alıntı:bütün kıyafetleri çok güzel tabi çocuklardaaa tebriklerrr
Teşekkür ederim beğenmene sevindim-turuncu-' Alıntı:gerçekten hepsi çok şeker tebrik ederim.halk oyunları ekibi hangi yöreyi oynuyor?
Evet canım biliyorum siz baya koşuşturmuştunuz.Stajerinde gelmemişti zannedersem...Baya yoruldun.tatlicadi' Alıntı:Gökçecim çok şekerler ama ben oynarken göremedim
Çünkü o sırada benim çocukları giydirmeye çalışıyordum
Eminim çok başarılı olmuşlardır
Emeklerinize sağlık cnmcım![]()