Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

BENDE ÇOMÜ'LÜYÜM

Tepki Skoru
0
SELAM ARKADAŞLAR BENDE ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDENİM...AMA ŞU AN 4. SINIFIMM....OKUL BİTİYOOORR... :( SİZE KATILMAK İSTİYORUMM...

Tepki Skoru
0
hoş geldın aramıza arkadaş, mezunetine az kaldı. z kalan hayatın tadını çıkar .... eski çomü'lü :)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederm...burası asla unutulmayacak di mi...tadını çıkarmaya çalışıyrmm....8 haziranda sonra bende eski çomü ' lü olacağımm...

Tepki Skoru
0
olmadın mı daha eski çömülü...:) kpss de başarılar eski çömülü

Tepki Skoru
0
mrb arkadaslar bende çömü de intibak öğrencisiyimm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar oyun dersini şakir hocadan alan varsa sınavda neler sorduğunu yaszabilirmisiniz acaba:D teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadasım bize harbi kazık sormuştu. atlama kavramını verip ismail hocanın kitabındaki yer alan adamların fikrine göre yorumlamamızı isteydi. valla cevaba ne yazdığımı hatırlamıyom ama 2 sayfa yazmıştım . 100 aldım. tabii bizden önce 4 grup sınava girmiş ve soru hep aynı olmuştu. o yüzden 100 aldım:) ben 2008 mezunu pervin. belki tanışıyoruzdur. şu an bitlise atandım ve orada öğretmenlik yapıyorum. sınavında başarılar

Tepki Skoru
0
bende çömülüyüm daha yeniyim tabi :)
gerçi 2.sınıf olmaya da az kaldı.. hemen hemen 1.5 ay :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle