Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Becayiş İstekleri

Tepki Skoru
0
elazığın ilçesi var ama sözleşmeliler ile yer değişikliği yapılıyormu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....
bende elezığ ilçesindeyim ama sözleşmeli olarak atandım oluyorsa neden olmasın

Tepki Skoru
0
bende istanbul küçükçekmecede güzel bir okula sözleşmeli olarak atandım eğer becayiş varsa ki pek sanmıyorum bursa ve cevresiyle acilen değiştirebilirim hatta ev tuttum aynen kirası verilmiş olarak size bırakabilirim:)

Tepki Skoru
0
urfaya atandım ben urfaya gelmekisteyen arkadas varsa becayış yapabılırım

Tepki Skoru
0
sANLIURFA SIVEREK İLÇESİ BECAYİŞYAPMAK İSTEYEN OLURSA HABERLEŞELİM

Tepki Skoru
0
sözleşmelide becayiş yokkkkkkkkkkkkkk arkadaşlar.
Daha bir yıl hizmet süresi var. nereye..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,

diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir
:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]:
:36_6_3:
BECAYİŞ HANGİ TARİHTE KALDI.....

milattan nce vardı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar malatya ya atandım ama tokat,amasya,samsuna atanıp varmı becayiş yapmak isteyenn

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ben tokatlıyım malatya merkeze atandım tokat ve çevre illerden becayiş isteyen varmı

Tepki Skoru
0
eğer böyle bişey varsa bende değişmek isterim hatay kumlu ilçesine atandım eşim istanbulda değişmek istiyorum 3 aylıkta bebeğim var

Tepki Skoru
0
arkadaşlar muş malazgirt sarıdavut köyüne atandım eger varsa bende degişmek isterim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....
şanlıurfa onbir nisan anaokuluna atandım becaiş yapmak istiyorum irtibet tel:05376082136

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,

diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir
:77wu[1]::77wu[1]:

:36_11_6::36_11_6::36_11_6:

becayiş milattan önce vardı

:36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
ben Ağrı Eleşkirte merkezde biir okula atandım Kastamonu ve çevresinde biri becayiş isterse yazsın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becayiş yokkkkk neden hala yazıyorsunuz anlamıyorummm.......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diyarbakır ilinin çermek ilçesine çıktım,
ilçe meb ve başka yerlerle görüştüm, ayrıntılı bilgilere ulaştım,
okul ilçeye 8 km, servisle ulaşım sağlanılmakta zaten köy yol üzerinde bulunmakta.
çermek ilçesi kesinlikle siyasi olaylardan uzak, olay yaşamamış,güvenilir gelişmiş bir ilçeymiş, zaten urfa,malatya yöresine daha yakın,
ilçede kiralık daire olanakları ve öğretmen evi de bulunmakta,
benim memleketime çok ters oldu,
kendisine uygun olup da becayiş yapmayı düşünen olursa lütfen bana mesaj atsın,görüşelim,
karşılıklı iki taraf anlastığında meb e bildirildiğinde yerdeğişikliği yapılabiliyor
bilginize...
sen nereyi istiyorsun bende becayiş yapmak istiyorum benim görev yerim ordu

acn

Tepki Skoru
0
diyarbakır çüngüş ilçesinde sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum.konya veya niğde çevresi ile değiştirmek isteyen arkadaşlar varsa görüşmek isterim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle