- Tepki Skoru
- 0
elazığın ilçesi var ama sözleşmeliler ile yer değişikliği yapılıyormu
bende elezığ ilçesindeyim ama sözleşmeli olarak atandım oluyorsa neden olmasınarkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....
:36_11_6::36_11_6::36_11_6:arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,
diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir
şanlıurfa onbir nisan anaokuluna atandım becaiş yapmak istiyorum irtibet tel:05376082136arkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....
:77wu[1]::77wu[1]:arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,
diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir
ssaassrrreben Ağrı Eleşkirte merkezde biir okula atandım Kastamonu ve çevresinde biri becayiş isterse yazsın
ben orduda görev yapıyorum sözleşmeli olarak atandım bende malatya istiyorum benimle değiştirmek istermisin eğer kabul edersen iletişime geçmek için bana pinar_su112@windowslive.com adresine mesaj gönderebilirsinselam arkadaşlar ben tokatlıyım malatya merkeze atandım tokat ve çevre illerden becayiş isteyen varmı
sen nereyi istiyorsun bende becayiş yapmak istiyorum benim görev yerim orduarkadaşlar diyarbakır ilinin çermek ilçesine çıktım,
ilçe meb ve başka yerlerle görüştüm, ayrıntılı bilgilere ulaştım,
okul ilçeye 8 km, servisle ulaşım sağlanılmakta zaten köy yol üzerinde bulunmakta.
çermek ilçesi kesinlikle siyasi olaylardan uzak, olay yaşamamış,güvenilir gelişmiş bir ilçeymiş, zaten urfa,malatya yöresine daha yakın,
ilçede kiralık daire olanakları ve öğretmen evi de bulunmakta,
benim memleketime çok ters oldu,
kendisine uygun olup da becayiş yapmayı düşünen olursa lütfen bana mesaj atsın,görüşelim,
karşılıklı iki taraf anlastığında meb e bildirildiğinde yerdeğişikliği yapılabiliyor
bilginize...