Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Becayiş İstekleri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diyarbakır ilinin çermek ilçesine çıktım,
ilçe meb ve başka yerlerle görüştüm, ayrıntılı bilgilere ulaştım,
okul ilçeye 8 km, servisle ulaşım sağlanılmakta zaten köy yol üzerinde bulunmakta.
çermek ilçesi kesinlikle siyasi olaylardan uzak, olay yaşamamış,güvenilir gelişmiş bir ilçeymiş, zaten urfa,malatya yöresine daha yakın,
ilçede kiralık daire olanakları ve öğretmen evi de bulunmakta,
benim memleketime çok ters oldu,
kendisine uygun olup da becayiş yapmayı düşünen olursa lütfen bana mesaj atsın,görüşelim,
karşılıklı iki taraf anlastığında meb e bildirildiğinde yerdeğişikliği yapılabiliyor
bilginize...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,

diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir

Tepki Skoru
0
arkadaşlar becayiş bildiğiniz gibi karşılıklı anlaşılarak yapılan yer değişiklidir.
Ben diyarbakır'ın çermik ilçsine atandım;adıyaman ve malatya illerine sınır bir ilçe, ilçe donanımlı,sorunsuz ve okula ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Sözleşmeli atandım, ama memleketime çok uzak ve tandığım kimse yok. Becayiş yapmak isteyen sözleşmeli öğretmenlerle ayrıntılı görüşebiliriz,

diğer becayiş isteyen arkadaşlar da burda toplanabilir
becayİŞ sÖzleŞmelİde var mi arkadaŞim?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben tekirdağın saray ilçesinde merkezde bi okul atandım,ama eşim malatyada çalışıyo ve yakın zamanda eş durumu tercihlerde yok...malatyada veya malatyaya yakın çevre illerde çalışıp becayiş yapmak isteyen varmı...tekirdağdaki okul istanbula2 saat,çanakkale edirne kırklarelinede çok yakın....
ben urfaya atandım :))) siz sözleşmelimi kadrolumu isterseniz ben yaparım :)))

Tepki Skoru
0
öğretmenlikte becayiş yokmuş arkadaşlar

Tepki Skoru
0
hocam aminmisiniz ben var diye b,liyorum hatta ustaöğreticiler de bile var gecen sene bana teklif gelmişti, nerden ulaştınız bu bilgiye

Tepki Skoru
0
araştırdım memurlar net forumda görmüştüm yok diye birkaç sitede aynı şey yazıyor. mağlesef yokmuş

Tepki Skoru
0
BECAYİŞ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRETMENLERLE İLGİLİ DİLEKÇE ÖRNEĞİ

.................................................MÜRACAAT KABUL KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

ÖSYM tarafından KPSS - 2009/1 sonucuna göre ............................... ili .................................................. ne . ..................... unvan ve ........................ branşında yerleştirmem yapılmıştır.
Aynı unvan ve branşla ..................................................................................'na yerleştirilen......................................... T.C. Kimlik numaralı ....................................... ile karşılıklı olarak yer değiştirmek istiyorum.
Gereğini arz ederim. ...../......./ 2009

TC.Kimlik No:
Adres: Adı-Soyadı
Tel: İmza

UYGUNDUR
...../......./2009
Komisyon Başkanı
Adı Soyadı
Unvanı
İmza-Mühür

BU DİLEKÇE ÖRNEĞİ, BECAYİŞ HAKKI 4B LİLERDE VAR ÖĞRETMENLERDE YOKMUŞ AMA OLMASI TALEBİNDE BULUNULMUŞ,BİRÇOKK SİTEDE ÖĞRETMENLERİN BECAYİŞ İLANLARINA RASTLADIM, BİR ŞEKİLDE AYARLANIR :)

Tepki Skoru
0
Hocam Öncelİkle duyarliliĞiniz İÇİn teŞekkÜrler, forumlar bazen bİzİ yaniltabİlİyor ben bunu Özellİkle arastiracaĞim, deİĞİm gİbİ gecen sene bİle becayİŞ teklİfİnde bulunuldu bana yÜzyÜze, var ya da yok dİye cok net bİlgİye ulaŞamadim, genelde yorumlarda ve haber baŞliklarinda var, ama bunun yolu varmidir yarin meb den ÖĞreneceĞİm ve sİzlerİ de bİlgİlendİreceĞİm,
bİz var gİbİ dÜŞÜnelİİm ve İsteklerİmİzİ paylaŞalim, dedİĞİm gİbİ yoksa da bİr yolu vardir:)

Tepki Skoru
0
tamam hocam. umarım yanlış bir bilgidir.sizde öğrenirseniz paylaşırsınız burda

Tepki Skoru
0
5 OCAK 2009 TARİHİNİN HABERİNİ GÖNDERİYORUM SİZE ARKADASLAR, BU LİNKE BAKIN, DAHA BİRÇOK SİTEDE DE VAR AMA BU YETERLİ
http://www.tumgazeteler.com/?a=4493402
BURDA SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERE DE BECAYİŞ HAKKI VERİLDİĞİNDEN BAHSEDİLİYOR YALNIZ HER BRANSA DEĞİL, BAZILARININ KESMİŞLER VE ''OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ALANINDAKİ KIZ MESLEK LİSELİLERİ''Nİ DE UYGULAMA DISINDA BIRAKMIŞLAR,
KAFAMIN KARISTIĞI BİR NOKTA VAR YANİ OKUL ÖNCESİ TAMAMEN Mİ İPTAL YOKSA BÖLÜMÜZE KIZ MESLEK LİSELİ GİRİŞLİLERİNKİ Mİ İPTAL, BEN BUNU YARIN KESİNLİKLE MEB DEN ÖĞRENECEĞİM AMA BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN, KIZ MESLEK ÇIKIŞLILARA İPTAL GİBİ YANSIDI BANA AMA BİLEMİYORUM SADECE BİR TAHMİN

Tepki Skoru
0
http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=624349http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=521272
HOCAM BUNLAR DA MEMURLAR NET FORUMDAN, SİZİN BAHSETTİKLERİNİZİ DE GÖRDÜM, ESKİ HABER ONLAR, ZATEN FORUMDA OLAY BİR UÇTAN BİR UCA GETİRİLEBBİLİYOR, BECAYİŞ HAKKIMIZ VAR DA ŞU ANAOKULU ÖĞRETMENLİĞİNİN KIZ MESLEK LİSELİLERİ OLAYI KAFAMI KARISTIRDI, BEN ZATEN KIZ MESLEK LİSESİ ÇIKIŞLI DEĞİLİM AMA UMARIM BÖYLE BİR AYRIM DA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR

Tepki Skoru
0
ben de merak ediyorum becayiş olayını arkadaşlar bi açığa kavuştursak.. ben sözleşmeli atandım bingöle.. varsa ege marmara ve özellikle KARADENİZ hemen değişebilirim :)

Tepki Skoru
0
hocam beçayiş kalkalı 30 seneye yakın bi zman oldu mevzuatta böyle bişe yok kesinlikle

Tepki Skoru
0
diyarbakır silvandayım.izmir ve çevresi ile sözleşmeli olarak değişmek isteyen olursa ve değiştirilebiliyorsa değiştirebilirim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepimiz araştıralım ama sanırım becayiş var yani umarım vardır...ben tekirdağa kadrolu atandım..saray ilçesi ve merkez de bi okul..istanbula2 saat edirneye çanakkale ye çok yakın..ben malatya ve çevre illerdekilerle(malatya sivas kayseri v.b)becayiş yapmak istiyorum..bu illerde becayiş yapmak isteyen varmıııııı..

Tepki Skoru
0
becayiş var mı yok mu bilmiyorum ama istanbul gaziosmanpaşa ya sözleşmeli atandım.
bursa da oturuyorum. bursa, bilecik ve yalovadan merkez, ilçe,köy benim için hiç farketmez değiştirmek istiyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle