Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Başka bölümden mezun olanlar okulöncesi öğretmeni olarak görev veriyorlar!!!!!

Tepki Skoru
0
Ne yapilmasi gerekİyorsa bİlen warsa sÖylesİn yapalim kararttik artik gÖzÜmÜzÜ ne bu yaaa

Tepki Skoru
0
pes yani bu kadarı da fazla... böylemi sağlam temel atılacak.. alakasız insanları bizim sınıflarda öğretmen olarak düşününce gülesim geldi( sinirden).. yazıklar olsun kınıyorum buna onay veren her kimse.

Tepki Skoru
0
offfff offffff....daha sorunlu bi başka branş var mı?

Tepki Skoru
0
OkulÖncesİ zorunlu olacak dedİklerİnde hi tamam artik Önemİ kavrandi demİŞtİm ama ne yazik kİ yanilmiŞim.Çok ÜzgÜnÜm ayaklar altindayiz sanirim onlarin gÖzÜnde bİzler ve 5-6 yaŞindakİ eĞİtİm beklİyen Çocuklar.

Tepki Skoru
0
yazıklar olsun ama o zaman bızde seneye okulu bıtırınce hangı bransta acık varsa ona basvuralım.egıtımın temelının atıldıgı okul öncesi eğıtıme barans dısı hatta öğretmenlıkle alakası olmayan kısılerle balayan cocukların hakkını kım verecek yazıkkı o cocuklar hayata 7-0 gerı baslayacak hanı 7 cok gec yaaaaa

Tepki Skoru
0
evet doğru bende okudum sınıfçıları alacaklarmış

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence bizden yetmezse sınıfçıları ücretli olarak alırlar.Kadrolu veya sözleşmeli olması mümkün değil.

Tepki Skoru
0
zaten ucretlı alacaklar.ama yınede önumuz kapanıyor.bızlerı atamayıpta ucretlı olarak okulları dolduracaklar onlarla

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uşak mebin sıtesınde bı haberde sınıf öğretmenlerını alma konusunda sey yazıo açığın devam etmesi durumunda yazı gerçekse bu o zamn korkacak bişe yok sımdılık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uşak mebin sıtesınde bı haberde sınıf öğretmenlerını alma konusunda sey yazıo açığın devam etmesi durumunda yazı gerçekse bu o zamn korkacak bişe yok sımdılık
Tabiki öyle olması gerekiyor.Şu an biz ücretliye başvurmadığımız için bazı yerler boş kaldı.Bu yüzden bizden de yetmezse önlem olarak onu düşünmüşlerdir.Herkes atanacak öyleyse:)))

Tepki Skoru
0
Zaten seminer tarihlerine bakarsanız kasım atamaları sonrasına denk geliyor, telaşlanmayalım derim ben!

Tepki Skoru
0
kasım ataması tarihini nerden biliyosun arkadaşım????

Tepki Skoru
0
ücretlilerle önünüz kapanmaz siz sözleşmeli atandığınız taktirde o ücretlilerin görevlerine son verilecek atama oluncaya kadar ücretlliler çalışır

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar paniğe gerek yok ben urfada görev yapıyorum son atamalarda gedim.Bizim okulumuzdada var yardımcı abla. Öğretmen olmuyorlar, yardımcı personel oluyorlar.
Artık o kadar stres olmuş durumdasınızki her durumda panik oluyorsunuz.
Allah sonunuzu hayır eder inş.

Tepki Skoru
0
benim bulunduğum ilçedede seminer düzenlediler ve pzrtesi açık olan okullra ücretli olarak görevlendirildiler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle